Bewust Delft » Nieuwsbrief » agenda februari - nieuwe activiteiten - Wist je dat?

We starten het jaar met nieuwe ideeën en activiteiten. Tijdens de nieuwjaarsborrel noteerden de leden hun wensen. De wens voor een vrijdagmiddagborrel is direct gehonoreerd, die staat al in de agenda! Omdat andere suggesties meer voorbereiding vargen krijgen die later een vervolg.

Wat zijn jouw wensen en plannen voor 2020? Misschien zoek je rust en balans, of heb je behoefte aan samen zingen, of wil je meer weten over opstellingen. Kijk maar onderaan in de agenda naar de activiteiten voor de komende maand. Er is een mooi en divers aanbod om meer bewust te leven.

  • Bewust Delft op de spirituele markt
  • Vrijdagmiddagborrel
  • Wist je dat?

Bewust Delft op de Spirituele markt in Open

 Op zaterdag 18 januari waren er heel wat leden van Bewust Delft actief met het verstrekken van informatie en het inspireren van bezoekers. Er waren onder andere sessies magnetiseren en presentaties over opvoedopstellingen en verbindende communicatie. De samenwerking met OPEN is fijn en we gaan hier zeker mee door. 

Vrijmibo vanaf 28 februari 2020

Iedere laatste vrijdag van de maand: Vrijmibo bij Hanno aan het Doelenplein in Delft. 
Tussen16.30 en 18.30 uur kun je gezellig informeel samenzijn en netwerken met de leukste mensen van Delft en omstreken. Drankjes zijn voor eigen rekening.

Voor fans en aanbieders van Bewust Delft en voor iedereen die wil kennismaken met dit Delftse netwerk van ondernemers en organisaties die de wereld een beetje mooier willen maken. We zien je graag!

Gewoon binnenlopen, vrij en zonder programma. 

Wist je dat?

Onze rechterhersenhelft kijkt alleen naar het heden en denkt in beelden. Het wordt soms ook wel de creatieve kant genoemd. Onze linkerhersenhelft is totaal anders: deze denkt in taal en is volledig gericht op verleden en toekomst. Hersenonderzoekster Jill Bolte Taylor kreeg aan de linkerzijde een hersenbloeding en ontdekte dat het leven prachtig is zonder al dat gebabbel van die hersenhelft.
Bewust in het NU leven is bljkbaar zo'n belangrijke stap naar gelukkig leven. Jill zegt:'We kunnen kiezen wie we willen zijn en hoe we in de wereld willen staan.'
Welke hersenhelft geef jij voorrang? Links of rechts?
Meer weten? Haar TED TALK is zeer de moeite waard. 

Agenda februari

 Delft

Werkcafé: samen aan je bedrijf werken
DI 14 jul | 10.00-13.00

Delft |
Iedere 2e dinsdag van de maand organiseert Bewust Delft een werkcafé. We werken in het café van Hotel de Plataan van 10-13 uur. Je neemt je eigen laptop of iPad mee en drankjes zijn voor eigen rekening.
Lees verder →

Philo Derks Delfgauw

Mind-Walk losse wandeling
DO 16 jul | 10.00-11.15

Delfgauw | Philo Derks
Mind-Walk is mindful wandelen, gecombineerd met houdingen uit tai chi/yoga, ontspanningsoefeningen, ademhalingstechnieken en meditatie. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid te verbeteren. Mind-walk is ONTMOETEN en ONT-MOETEN.
Lees verder →

Christine van Ginkel Den Hoorn

Heeft u last van stress? Probeer eens een ontspannende voetreflexzonemassage.
DO 23 jul | 19.00-22.00

Den Hoorn | Christine van Ginkel
Zoekt u meer ontspanning in uw leven? Gun uzelf een moment van rust en kom het ervaren! De praktijkruimte is goed geventileerd. Een Dyson-luchtreinigingsventilator is aanwezig.
Lees verder →

Philo Derks Delft

Leesclub Bewust Delft
DO 30 jul | 14.00-16.00

Delft | Philo Derks
In de leesclub bespreken we eens in de 6 weken een boek. Deze keer het boek 'De meeste mensen deugen' geschreven door Rutger Bregman. Er zijn nog een paar plaatsen. Aanmelden via de mail van Bewust Delft.
Lees verder →

Marga van Holsteijn Telefonisch

Gratis telefonisch gesprek - jouw vraag over opvoeden/ouderschap
DO 30 jul | 00.00-00.00

Telefonisch | Marga van Holsteijn
Kinderen thuis, partner thuis, jij thuis.... je zit op elkaars lip, je loopt elkaar voor de voeten. Een bron van frustratie en spanning. Even stoom afblazen? Tips, advies of inspiratie? Gratis telefonisch inspiratiegesprek voor jou als (stief)moeder.
Lees verder →

Michel Cornelis Delft

doorlopend - meer ontspanning en plezier, minder zorgen, minder angst, minder roken en lager lichaamsgewicht
VR 31 jul | 09.00-23.00

Delft | Michel Cornelis
Dit online aanbod kan nu ook weer in de praktijk. Je hebt dus de keuze tussen online en persoonlijk in de praktijk.
Lees verder →

 Delft

vrijdagmiddagborrel
VR 31 jul | 16.30-18.30

Delft
Iedere laatste vrijdag van de maand: Vrijmibo bij Hanno aan het Doelenplein in Delft. Tussen16.30 tot 18.30 uur kun je gezellig informeel samenzijn en netwerken met de leukste mensen van Delft en omstreken. Drankjes zijn voor eigen rekening.
Lees verder →

 Delft

Werkcafé: samen aan je bedrijf werken
DI 11 aug | 10.00-13.00

Delft |
Iedere 2e dinsdag van de maand organiseert Bewust Delft een werkcafé. We werken in het café van Hotel de Plataan van 10-13 uur. Je neemt je eigen laptop of iPad mee en drankjes zijn voor eigen rekening.
Lees verder →

Dank en fijne dag!

Hartelijke groet,
Esther Hasselman en Philo Derks

Coördinatoren Bewust Delft

06-14459373 (Esther) / 06-43142150 (Philo)
netwerk@bewustdelft.nl
www.bewustdelft.nl