agenda februari - nieuwe activiteiten - Wist je dat?

We starten het jaar met nieuwe ideeën en activiteiten. Tijdens de nieuwjaarsborrel noteerden de leden hun wensen. De wens voor een vrijdagmiddagborrel is direct gehonoreerd, die staat al in de agenda! Omdat andere suggesties meer voorbereiding vargen krijgen die later een vervolg.

Wat zijn jouw wensen en plannen voor 2020? Misschien zoek je rust en balans, of heb je behoefte aan samen zingen, of wil je meer weten over opstellingen. Kijk maar onderaan in de agenda naar de activiteiten voor de komende maand. Er is een mooi en divers aanbod om meer bewust te leven.

  • Bewust Delft op de spirituele markt
  • Vrijdagmiddagborrel
  • Wist je dat?

Bewust Delft op de Spirituele markt in Open

 Op zaterdag 18 januari waren er heel wat leden van Bewust Delft actief met het verstrekken van informatie en het inspireren van bezoekers. Er waren onder andere sessies magnetiseren en presentaties over opvoedopstellingen en verbindende communicatie. De samenwerking met OPEN is fijn en we gaan hier zeker mee door. 

Vrijmibo vanaf 28 februari 2020

Iedere laatste vrijdag van de maand: Vrijmibo bij Hanno aan het Doelenplein in Delft. 
Tussen16.30 en 18.30 uur kun je gezellig informeel samenzijn en netwerken met de leukste mensen van Delft en omstreken. Drankjes zijn voor eigen rekening.

Voor fans en aanbieders van Bewust Delft en voor iedereen die wil kennismaken met dit Delftse netwerk van ondernemers en organisaties die de wereld een beetje mooier willen maken. We zien je graag!

Gewoon binnenlopen, vrij en zonder programma. 

Wist je dat?

Onze rechterhersenhelft kijkt alleen naar het heden en denkt in beelden. Het wordt soms ook wel de creatieve kant genoemd. Onze linkerhersenhelft is totaal anders: deze denkt in taal en is volledig gericht op verleden en toekomst. Hersenonderzoekster Jill Bolte Taylor kreeg aan de linkerzijde een hersenbloeding en ontdekte dat het leven prachtig is zonder al dat gebabbel van die hersenhelft.
Bewust in het NU leven is bljkbaar zo'n belangrijke stap naar gelukkig leven. Jill zegt:'We kunnen kiezen wie we willen zijn en hoe we in de wereld willen staan.'
Welke hersenhelft geef jij voorrang? Links of rechts?
Meer weten? Haar TED TALK is zeer de moeite waard. 

Agenda februari