Bewust Delft » Nieuwsbrief » agenda februari - nieuwe activiteiten - Wist je dat?

We starten het jaar met nieuwe ideeën en activiteiten. Tijdens de nieuwjaarsborrel noteerden de leden hun wensen. De wens voor een vrijdagmiddagborrel is direct gehonoreerd, die staat al in de agenda! Omdat andere suggesties meer voorbereiding vargen krijgen die later een vervolg.

Wat zijn jouw wensen en plannen voor 2020? Misschien zoek je rust en balans, of heb je behoefte aan samen zingen, of wil je meer weten over opstellingen. Kijk maar onderaan in de agenda naar de activiteiten voor de komende maand. Er is een mooi en divers aanbod om meer bewust te leven.

  • Bewust Delft op de spirituele markt
  • Vrijdagmiddagborrel
  • Wist je dat?

Bewust Delft op de Spirituele markt in Open

 Op zaterdag 18 januari waren er heel wat leden van Bewust Delft actief met het verstrekken van informatie en het inspireren van bezoekers. Er waren onder andere sessies magnetiseren en presentaties over opvoedopstellingen en verbindende communicatie. De samenwerking met OPEN is fijn en we gaan hier zeker mee door. 

Vrijmibo vanaf 28 februari 2020

Iedere laatste vrijdag van de maand: Vrijmibo bij Hanno aan het Doelenplein in Delft. 
Tussen16.30 en 18.30 uur kun je gezellig informeel samenzijn en netwerken met de leukste mensen van Delft en omstreken. Drankjes zijn voor eigen rekening.

Voor fans en aanbieders van Bewust Delft en voor iedereen die wil kennismaken met dit Delftse netwerk van ondernemers en organisaties die de wereld een beetje mooier willen maken. We zien je graag!

Gewoon binnenlopen, vrij en zonder programma. 

Wist je dat?

Onze rechterhersenhelft kijkt alleen naar het heden en denkt in beelden. Het wordt soms ook wel de creatieve kant genoemd. Onze linkerhersenhelft is totaal anders: deze denkt in taal en is volledig gericht op verleden en toekomst. Hersenonderzoekster Jill Bolte Taylor kreeg aan de linkerzijde een hersenbloeding en ontdekte dat het leven prachtig is zonder al dat gebabbel van die hersenhelft.
Bewust in het NU leven is bljkbaar zo'n belangrijke stap naar gelukkig leven. Jill zegt:'We kunnen kiezen wie we willen zijn en hoe we in de wereld willen staan.'
Welke hersenhelft geef jij voorrang? Links of rechts?
Meer weten? Haar TED TALK is zeer de moeite waard. 

Agenda februari

Esther Hasselman thuis

Online Heartfulnesstraining
MA 08 jun | 9.30-12.00

thuis | Esther Hasselman
Heartfulness = hoofd én hart. Een achtweekse training met oefeningen voor mildheid, mindfulness en mededogen. Voor jezelf en voor anderen zorgen in deze moeilijke tijd.
Lees verder →

 Delft

Werkcafé: samen aan je bedrijf werken
DI 09 jun | 10.00-13.00

Delft |
Iedere 2e dinsdag van de maand organiseert Bewust Delft een werkcafé. We werken in het café van Hotel de Plataan van 10-13 uur. Je neemt je eigen laptop of iPad mee en drankjes zijn voor eigen rekening.
Lees verder →

Christine van Ginkel Den Hoorn

Heeft u last van stress? Probeer eens een ontspannende voetreflexzonemassage.
DO 11 jun | 19.00-22.00

Den Hoorn | Christine van Ginkel
Zoekt u meer ontspanning in uw leven? Gun uzelf een moment van rust en kom het ervaren! De praktijkruimte is goed geventileerd. Een Dyson-luchtreinigingsventilator is aanwezig.
Lees verder →

Tami Kalir thuis

Doorlopend online- èn buitenlessen Womanhood Studio
VR 12 jun | .-.

thuis | Tami Kalir
Behoefte aan ontspanning? Bij Womanhood Studio bieden we diverse opties voor klanten om mee te doen aan de online en buitenlessen! Voor elke les schrijf je in via ons boekingssysteem. De lessen kunnen online worden geboekt en betaald.
Lees verder →

Esther en Philo Delft

Inspiratiecafé open lucht: Welke impact heeft de coronacrisis op jouw werk en leven?
DI 16 jun | 10.00-12.00

Delft | Esther en Philo
Maandelijks inspiratiecafé voor leden en geïnteresseerden. Wat is de impact van de coronacrisis op je persoonlijk leven en op je onderneming?
Lees verder →

Marga van Holsteijn Delft

Workshop 'Rust en ruimte in het (stief-)gezin'
DO 18 jun | 19.30-21.30

Delft | Marga van Holsteijn
Iedere ouder wil een harmonieus (stief-)gezin, maar dat is niet altijd eenvoudig. In deze workshop ontdek je hoe jij en je gezinsleden meer rust en ruimte in het systeem kunnen ervaren. De stiefcirkel is een prachtig hulpmiddel hierbij.
Lees verder →

Philo Derks Delfgauw

Mind-Walk losse wandeling
DI 23 jun | 10.00-11.15

Delfgauw | Philo Derks
Mind-Walk is mindful wandelen, gecombineerd met houdingen uit tai chi/yoga, ontspanningsoefeningen, ademhalingstechnieken en meditatie. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid te verbeteren. Mind-walk is ONTMOETEN en ONT-MOETEN.
Lees verder →

 Delft

vrijdagmiddagborrel
VR 26 jun | 16.30-18.30

Delft
Iedere laatste vrijdag van de maand: Vrijmibo bij Hanno aan het Doelenplein in Delft. Tussen16.30 tot 18.30 uur kun je gezellig informeel samenzijn en netwerken met de leukste mensen van Delft en omstreken. Drankjes zijn voor eigen rekening.
Lees verder →

Marc van Heyningen Delft/online

8-Weekse Mindfulnesstraining
VR 03 jul | 16.00-18.00

Delft/online | Marc van Heyningen
We kunnen niet altijd kiezen wat ons in ons leven overkomt, maar wel hoe we ermee omgaan. Kun je in deze tijd wel wat rust en ontspanning gebruiken? Ben je op zoek naar een nieuwe balans? Sluit dan aan bij deze online mindfulnesstraining.
Lees verder →

Michel Cornelis en Philo Derks Delft

Herhaling online Inspiratiecafé van 29 april - THEMA : De kracht van het onderbewuste
VR 03 jul | 10.00-11.00

Delft | Michel Cornelis en Philo Derks
Weet jij wel hoe veel kracht er in je onderbewuste schuilt? En besef je dat je je onbewuste elke seconde gebruikt? Nee? Meld je aan en laat je verrassen met veel voorbeelden en oefeningen. Voorlopig ONLINE, maar als het mogelijk is LIVE bij OPEN.
Lees verder →

Marc van Heyningen Online

8-weekse mindfulnesstraining
DO 09 jul | 20.00-22.00

Online | Marc van Heyningen
We kunnen niet altijd kiezen wat ons in ons leven overkomt, maar wel hoe we ermee omgaan. Stap uit je niet-behulpzame patronen van denken en doen. Vindt een basis van rust, kracht en blijdschap met behulp van een 8-weekse mindfulnesstraining.
Lees verder →

Dank en fijne dag!

Hartelijke groet,
Esther Hasselman en Philo Derks

Coördinatoren Bewust Delft

06-14459373 (Esther) / 06-43142150 (Philo)
netwerk@bewustdelft.nl
www.bewustdelft.nl