Bewust Delft » Nieuwsbrief » agenda december - terugblik eerste filmavond - workshop feedback op de tekst - Bewuste wandeling - Wist je dit?

December is de maand van samenzijn, feesten en cadeaus. Van aandacht voor elkaar. De straten zijn versierd, overal branden lichtjes, in de huizen is het warm en gezellig. Samenzijn, feesten en elkaar iets geven maakt blij. Dat gun je alle mensen, groot en klein. 
Juist nu is het extra belangrijk om aandacht te hebben voor wie alleen is, minder geld heeft of op straat leeft. Door iets voor een ander te doen, of iets te geven maak je de wereld een klein beetje mooier. We wensen iedereen gezellige feestdagen.

  • Terugkijken op de eerste filmavond: Sensitive
  • Feedback op je tekst - inspiratiecafé 3 december
  • Bewuste wandeling 14 december
  • Wist je dit?
  • Agenda december

Filmavond 'Sensitive' was heel fijn en goed!

Onze eerste filmavond was dik uitverkocht. De sfeer was goed en met 70 bezoekers was de zaal van de Stichting 'Dienende Liefde' gezellig vol. Fijn om deze film te mogen vertonen en met gelijkgestemden deze avond te beleven.
Op de informatiemarkt voorafgaand en na de film lieten leden van Bewust Delft hun aanbod zien en er was volop gelegenheid om met elkaar kennis te maken. In het nieuwe jaar gaan we vaker zulke filmavonden organiseren. Houd onze agenda in de gaten!

Workshop: Feedback op je tekst - er is nog plaats!

Dinsdagavond 3 december van 20-22 uur is er weer een inspiratiecafé voor leden en belangstellenden.  Max Mesman verzorgt het programma. Er is plaats voor maximaal tien deelnemers.  Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar: vooraf aanmelden is verplicht, en vol = vol.

'Op internet lezen mensen minder aandachtig dan gedrukte media. Ze zoeken, scannen, hebben haast. Het aanbod is dan ook overweldigend. Pas als ze iets vinden wat ze echt interessant vinden, gaan ze ervoor zitten om het echt te lezen. Het is dus de kunst om je teksten/informatie op dit leesgedrag aan te passen!'

Meer informatie vind je op de website waar je je ook kunt aanmelden.

Bewuste Wandeling zaterdag 14 december
'Wat laat je achter in 2019? Wat neem je mee naar 2020?'

Zaterdag 14 december kun je meelopen met onze maandelijkse bewuste wandeling. 

'Het is bijna het einde van 2019. Wat is er allemaal gebeurd in de afgelopen twaalf maanden?  We laten  per maand het jaar de revue passeren. Welke verandering heb je zelf in gang gezet of welke verandering wil je in gang gaan zetten? Kijken en voelen wat je nog los wilt laten. Kijken en voelen wat je blij maakt en wat je mee wilt nemen naar het nieuwe jaar. Aan de hand van vragen gaan we wandelen in de natuur. Al lopend komen de herinneringen, de verhalen, de wensen los.' 

Deelname is kosteloos. Meer informatie over de vertrektijd en plaats vind je hier. 

Wist je dit?

Zou je iets voor een ander willen doen of iets willen geven? Hier zijn een aantal ideeën.
De Stichting Present heeft voor december 2019 een mooie actie: je vult een mand met boodschappen voor een ander gezin of persoon en geeft die weg. Een prachtig idee!
Vrijwilligerswerk is een andere manier om iets voor anderen te doen. Maatje zijn voor iemand via Perspektief,  ouderen begeleiden met uitstapjes via 4Hetleven, klussen via Delft voor Elkaar, Stichting Present of NLvoorelkaar. En wat dacht je van kopjes koffie schenken bij KopieKoffie in de Buitenhof? En soms is gewoon een praatje en een kopje koffie met een alleenstaande buurman al genoeg voor een glimlach op zijn gezicht. 

Agenda december

Esther Hasselman thuis

Een luisterend oor voor als je je hart wilt luchten of je eigen wijsheid wilt (her-)vinden
WO 01 apr | 00.00-00.00

thuis | Esther Hasselman
Deze bijzondere tijden zit vol met uitdagingen. Hoe ga jij ermee om? Waar loop je tegenaan? Maak een afspraak voor een 1-op-1 gesprek en lucht je hart online (Zoom videobellen). Voel je welkom. Het kost je niets, alleen een beetje tijd!
Lees verder →

Marga van Holsteijn Telefonisch

Gratis telefonisch gesprek - jouw vraag over opvoeden/ouderschap
WO 01 apr | 00.00-00.00

Telefonisch | Marga van Holsteijn
Kinderen thuis, partner thuis, jij thuis.... je zit op elkaars lip, je loopt elkaar voor de voeten. Een bron van frustratie en spanning. Even stoom afblazen? Tips, advies of inspiratie? Gratis telefonisch inspiratiegesprek voor jou als (stief)moeder.
Lees verder →

Tami Kalir thuis

Doorlopend vanaf maart online lessen Womanhood Studio
DO 02 apr | 00.00-00.00

thuis | Tami Kalir
Behoefte aan ontspanning? Bij Womanhood Studio bieden we diverse opties voor klanten om mee te doen aan de online lessen! Voor elke les schrijf je in via ons boekingssysteem. De lessen kunnen online worden geboekt en betaald.
Lees verder →

Rianka Kindt Online

Vanaf 31 maart - Online Ontdekgesprek
DO 02 apr | 00.00-00.00

Online | Rianka Kindt
In een gratis online Ontdekgesprek (max 30 minuten) onderzoeken we samen wat er aan de hand is en wat er nu nodig is om het op te lossen. Ontdek nieuwe inzichten en praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt.
Lees verder →

Michel Cornelis Delft

meer ontspanning en plezier, minder zorgen, minder angst, minder roken en lager lichaamsgewicht
DO 02 apr | 09.00-23.00

Delft | Michel Cornelis

Lees verder →

Lucy de Haas thuis

vanaf 6 april een online basisles Zenpatronen tekenen
MA 06 apr | 00.00-00.00

thuis | Lucy de Haas
Wil je eens kennismaken met Zenpatronen tekenen? Volg dan deze gratis online kennismakingsles.
Lees verder →

Esther Hasselman thuis

Online Heartfulnesstraining
WO 08 apr | 19.30-22.00

thuis | Esther Hasselman
Heartfulness = hoofd én hart. Een achtweekse training met oefeningen voor mildheid, mindfulness en mededogen. Voor jezelf en voor anderen zorgen in deze moeilijke tijd.
Lees verder →

Marcella Hartjes Online

Corona Concentratie Connectie Programma vanaf 23 april beschikbaar
ZO 12 apr | 00.00-00.00

Online | Marcella Hartjes
Thuiswerken klinkt relaxt, maar hoe blijf je productief? Hoe ga je om met de onrust in de wereld op dit moment? Hoe kan je ook nog genieten van de leuke dingen in de dag zonder dat het voelt als afleiding? Een kosteloos, online programma voor jou.
Lees verder →

 thuis

Online Werkcafé: samen aan je bedrijf werken - extra: Zoom verkennen
DI 14 apr | 10.00-13.00

thuis |
Iedere 2e dinsdag van de maand organiseert Bewust Delft een werkcafé. In deze periode doen we dat online, via Zoom. En we verkennen samen alle (extra) functionaliteiten van Zoom
Lees verder →

Marc van Heyningen Online

8-Weekse Mindfulnesstraining
DO 16 apr | 20.00-22.00

Online | Marc van Heyningen
We kunnen niet altijd kiezen wat ons in ons leven overkomt, maar wel hoe we ermee omgaan. Kun je in deze tijd wel wat rust en ontspanning gebruiken? Ben je op zoek naar een nieuwe balans? Sluit dan aan bij deze online mindfulnesstraining.
Lees verder →

Michel Cornelis en Philo Derks

Online Inspiratiecafé - THEMA : De kracht van het onderbewuste
MA 20 apr | 10.00-11.00

| Michel Cornelis en Philo Derks
Weet jij wel hoe veel kracht er in je onderbewuste schuilt? En besef je dat je je onbewuste elke seconde gebruikt? Nee? Meld je aan en laat je verrassen met veel voorbeelden en oefeningen.
Lees verder →

Dank en fijne dag!

Hartelijke groet,
Esther Hasselman en Philo Derks

Coördinatoren Bewust Delft

06-14459373 (Esther) / 06-43142150 (Philo)
netwerk@bewustdelft.nl
www.bewustdelft.nl