agenda december - terugblik eerste filmavond - workshop feedback op de tekst - Bewuste wandeling - Wist je dit?

December is de maand van samenzijn, feesten en cadeaus. Van aandacht voor elkaar. De straten zijn versierd, overal branden lichtjes, in de huizen is het warm en gezellig. Samenzijn, feesten en elkaar iets geven maakt blij. Dat gun je alle mensen, groot en klein. 
Juist nu is het extra belangrijk om aandacht te hebben voor wie alleen is, minder geld heeft of op straat leeft. Door iets voor een ander te doen, of iets te geven maak je de wereld een klein beetje mooier. We wensen iedereen gezellige feestdagen.

  • Terugkijken op de eerste filmavond: Sensitive
  • Feedback op je tekst - inspiratiecafé 3 december
  • Bewuste wandeling 14 december
  • Wist je dit?
  • Agenda december

Filmavond 'Sensitive' was heel fijn en goed!

Onze eerste filmavond was dik uitverkocht. De sfeer was goed en met 70 bezoekers was de zaal van de Stichting 'Dienende Liefde' gezellig vol. Fijn om deze film te mogen vertonen en met gelijkgestemden deze avond te beleven.
Op de informatiemarkt voorafgaand en na de film lieten leden van Bewust Delft hun aanbod zien en er was volop gelegenheid om met elkaar kennis te maken. In het nieuwe jaar gaan we vaker zulke filmavonden organiseren. Houd onze agenda in de gaten!

Workshop: Feedback op je tekst - er is nog plaats!

Dinsdagavond 3 december van 20-22 uur is er weer een inspiratiecafé voor leden en belangstellenden.  Max Mesman verzorgt het programma. Er is plaats voor maximaal tien deelnemers.  Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar: vooraf aanmelden is verplicht, en vol = vol.

'Op internet lezen mensen minder aandachtig dan gedrukte media. Ze zoeken, scannen, hebben haast. Het aanbod is dan ook overweldigend. Pas als ze iets vinden wat ze echt interessant vinden, gaan ze ervoor zitten om het echt te lezen. Het is dus de kunst om je teksten/informatie op dit leesgedrag aan te passen!'

Meer informatie vind je op de website waar je je ook kunt aanmelden.

Bewuste Wandeling zaterdag 14 december
'Wat laat je achter in 2019? Wat neem je mee naar 2020?'

Zaterdag 14 december kun je meelopen met onze maandelijkse bewuste wandeling. 

'Het is bijna het einde van 2019. Wat is er allemaal gebeurd in de afgelopen twaalf maanden?  We laten  per maand het jaar de revue passeren. Welke verandering heb je zelf in gang gezet of welke verandering wil je in gang gaan zetten? Kijken en voelen wat je nog los wilt laten. Kijken en voelen wat je blij maakt en wat je mee wilt nemen naar het nieuwe jaar. Aan de hand van vragen gaan we wandelen in de natuur. Al lopend komen de herinneringen, de verhalen, de wensen los.' 

Deelname is kosteloos. Meer informatie over de vertrektijd en plaats vind je hier. 

Wist je dit?

Zou je iets voor een ander willen doen of iets willen geven? Hier zijn een aantal ideeën.
De Stichting Present heeft voor december 2019 een mooie actie: je vult een mand met boodschappen voor een ander gezin of persoon en geeft die weg. Een prachtig idee!
Vrijwilligerswerk is een andere manier om iets voor anderen te doen. Maatje zijn voor iemand via Perspektief,  ouderen begeleiden met uitstapjes via 4Hetleven, klussen via Delft voor Elkaar, Stichting Present of NLvoorelkaar. En wat dacht je van kopjes koffie schenken bij KopieKoffie in de Buitenhof? En soms is gewoon een praatje en een kopje koffie met een alleenstaande buurman al genoeg voor een glimlach op zijn gezicht. 

Agenda december