november | Week van de werkstress | In Utero | Social media | Wist je dat? | agenda

Door alle onrust en strenge regels ontstaat er ook iets anders. Mensen zoeken steeds weer creatieve oplossingen naar wat er wèl kan. De activiteiten die gepland waren in de Week van de Werkstress werden in een handomdraai coronaproof gemaakt. Geweldig toch! 

In en rond OPEN Delft vindt van 16 tot en met 20 november de Week van de Werkstress plaats. Bewust Delft en De VAK hebben samen een programma samengesteld wat deels online, deels op locatie te volgen is. Deelname is gratis! In de hele maand weer een mooi aanbod van onze leden. Kijk onderaan in de agenda of er iets voor je bij zit.

We wensen je inspiratie en ontspanning toe!

Hartelijke groet,
Esther en Philo

In deze maandagenda :

  • Week van de Werkstress
  • In Utero
  • Social media
  • Wist je dat? 
  • Agenda november.

Week van de Werkstress van 16 - 20 november

Van 16 tot en met 20 november kun je met verschillende activiteiten meedoen. Er zijn lezingen, workshops, wandelingen en individuele sessies. Activiteiten zijn online of op locatie.  Vier avonden is er een online lezing om 20:00 uur. Elke dag is er om 13:00 uur een wandeling vanaf OPEN of vanaf de Delftse Hout. Dagelijks zijn er workshops (online en fysiek), individuele sessies en inzichtgesprekken.- doe je mee?

Je kunt je aanmelden bij degene die de activiteit verzorgt. Op de website staan de activiteiten bij elkaar op één pagina en daar vind je alle informatie. Voor de online lezingen en workshops krijg je na aanmelding een link toegestuurd. Vanwege de coronaregels zijn de wandelingen in groepjes van maximaal 4 personen dus geef je op tijd op. Voor de individuele sessies maak je zelf een afspraak.

In Utero

De voorstelling van de documentaire In Utero op 25 oktober hebben we vanwege corona uitgesteld. We hopen dat de volgende voorstelling op zondag 29 november door mag gaan. Hou onze agenda in de gaten.

Social media

Vind je bovenstaand beeld met quote leuk? Kijk eens op social media. Bewust Delft kun je nu naast Facebook ook volgen op LinkedIn en Instagram.
We vinden het fijn als je een reactie achterlaat.Zo hebben we toch een beetje contact met elkaar. Ik vind deze post heel leuk en word er blij van. Grapjes maken relativeert!

Wist je dat?

Één derde van het werkgerelateerde verzuim wordt veroorzaakt door werkstress. Daarmee is stress op de werkvloer beroepsziekte nummer 1. 

Kun je zelf wat doen tegen werkstress? Ja, dat kun je. De een wil buiten bewegen, de ander heeft meer baat bij creatief bezig zijn en weer een ander knapt op van een massage of een goed gesprek. Voor iedereen ligt dit anders. Het begint met erkennen dat er iets is. Wil je er eerst meer over horen? Meld je aan voor de online lezingen. Er zijn vier verschillende thema's. Kijk eens op de website wat jou aanspreekt.
Je bent van harte welkom. 

Agenda november