Bewust Delft - April - nieuwe leden en veel activiteiten

 

April - naar buiten!

 

Een nieuwe maand, met de zomertijd die in gaat dit weekend. Lichtere avonden om nog heerlijk aan de wandel te kunnen gaan na het avondeten. De bomen die echt groen gaan worden. Alles ontvouwt zich, krijgt vorm en kleur. Tijd voor lentekriebels. Waar krijg jij de positieve kriebels van? Wat zou je graag willen? Waar zou je tijd en energie in willen steken komende maand? Waar word jij blij en tevreden van? 

 

Twee nieuwe leden in de spotlight

In deze nieuwe lente zijn er twee nieuwe professionals aangesloten bij Bewust Delft.

We stellen ze hier graag aan je voor:

 

Maaike Borsboom van NatuurZijn - www.natuurzijn.nl

"Graag help ik mensen (weer) in contact te komen met zichzelf en hun ware natuur. Ik faciliteer graag een omgeving waarin er ruimte is om met elkaar en jezelf te Zijn, echt te Zijn. Daarom organiseer ik Mini Retraites in groepsverband en coach ik één op één in de natuur". 


Maaike heeft voor komende maand al twee evenementen in de agenda gezet: Een traject voor vrouwen met 3 maandelijkse bijeenkomsten 'De stem van de magische vrouw' die start op 12 april. Op 25 april is er een Cacao en Klankreis te beleven.

 

Trisha Peereboom van HolisTrish - www.holishtrish.com

Trisha  werkt met energetic sound healing en reiki. In verschillende settings biedt zij een origineel aanbod. 

Trisha: "Mijn hart maakt een sprongetje van geluk als mensen hun dromen achterna gaan, uit de comfort zone durven te stappen om hun missie te volgen, maar vooral om precies dat te doen waar je energie van krijgt en blij van wordt"

Voor deze maand heeft ze in de Bewust Delft aganda al een reiki cursus gezet op 16 april. Op haar eigen site zijn in haar agenda nog meer activiteiten te vinden.

Evenementen uitgelicht

De agenda is goed gevuld deze maand!

Je kunt heerlijk naar buiten met Dineke tijdens een stiltewandeling en een workshop natuurfotografie met je smarthpone volgen bij Hiske.

Of laat je zelf mooi portretteren in de natuur door Evelien Buynsters.

De cursussen van Evelyn Sies zijn nu ook als een losse les te volgen voordat er een cursus start, zoals LEVENSLUST - vrij spelen voor volwassenen.

Komende week starten we met een heerlijke gratis meditatie-avond op woensdag en een unieke dansworkshop op vrijdag.

Kom lekker in beweging deze maand en wellicht zit er iets voor je bij in ons aanbod.

Het volledige aanbod van april vind je hieronder in onze agenda!

We wensen je een hele mooie maandI

Agenda April

Klik hier voor de activiteiten voor de komende maand(en)