Bewust Delft - Maandagenda Oktober

Oktober - terugkijken en ordenen

Oktober, een maand om al eens terug te blikken op wat er allemaal is gebeurd en waar je mee bezig bent geweest afgelopen lente en zomer. De herfst gaat ons vragen weer wat meer naar binnen te keren, ons klaar te maken voor rust in de winter, zoals de natuur dat ook doet. De oogst wordt binnen gehaald en alles wordt op orde gebracht. Hoe ziet jouw agenda er uit? Is er tijd voor rust en ordening? Wat zijn voor jouw goede bezigheden om overzicht te krijgen en soms een beetje af te remmen of juist op gang te komen?

Bij Bewust Delft staan er weer ondersteunende en inspirerende activiteiten in de agenda. 

We wensen je een mooie maand vol prachtige herfstkleuren!

Nieuw lid in de spotlight: Judith Tegelaers                          Coach en Mindfulnesstrainer

Bij de laatste ledenborrel hebben we kennis kunnen maken met Judith Tegelaers. Via het project Bewust Ouder Worden hoorde ze over Bewust Delft als netwerk voor ZZPérs en heeft zich aangesloten. Een mooie aanwinst voor ons netwerk!

Judith:

"Na mijn pensioen heb ik de Opleiding tot Mindfulness coach gevolgd. Drijfveer achter die switch is mijn wens om minder vanuit mijn hoofd te leven, maar mijn lichaam en emoties ook serieus te nemen. Evenals de wens om meer in balans met onze aarde te leven. Hierin onderneem ik ook stappen om mijn CO₂-afdruk te verkleinen en meer balans te vinden in de manier waarop ik leef met de natuur".

Op 21 november start zij met een Mindfulnesstraining in Delft. Dit zijn dinsdagmiddagen van 15.30u tot 18.00u in Delftstede aan de Phoenixstraat.

Alle data: 21 nov 2023 , 28 november, 12 - 19 december, 9 - 16 - 30 januari, 6 februari

Meer info: www.mindfulnesspraktijkjenj.nl

 

Agenda Oktober

Klik hier voor de activiteiten voor de komende maand(en)