Bewust Delft - Maart - agendapunten uitgelicht en leesinspiratie

 

 Maart - richting kleur en groen

Wat heerlijk om te zien dat er al bomen helemaal in bloei staan terwijl het echte groen langzaam tevoorschijn gaat komen in de komende maand en daarna. 
Maart is een goede tijd om op te ruimen en actiever te worden. 
Wat wil jij laten bloeien dit voorjaar? 

Er staan weer mooie activiteien in de agenda om je te ondersteunen en te inspireren.

Leestips vanuit de Leesclub van Bewust Delft

Heb je behoefte aan interessant leesvoer?
Sinds juni 2020 bespreekt de leesclub van Bewust Delft elke zes weken een boek. De boekbesprekingen staan als blog (de blogs vind je onder inspiratie) op de website. Hier kun je onafhankelijke meningen lezen over uiteenlopende titels. De laatste 17 verslagen lees je hier. Momenteel is de leesclub vol en kunnen er geen nieuwe deelnemers bij. Maar wellicht inspireren de blogs je om thuis ook mooie boeken te gaan lezen.  

Evenementen uitgelicht

In maart staan er weer inspirerende events gepland.

Er start een mindfulnesstraining aan het einde van de maand en er staat een speciale yogales in de agenda gericht op rugklachten en spanningsklachten. Ook kan er lekker gedanst worden.

Hieronder meer toelichting op drie agendapunten:

Cursus "Het Energetisch Lichaam - alles over aura, chakra's en meer". Voel je wel eens alsof iemand achter je staat zonder dat degene je aanraakt? Heb je je wel eens afgevraagd hoe een ziekte ontstaat? Voel je dat er meer is dan je fysieke lichaam? Wetenschap heeft bewezen dat de mens voor 99,999999% uit energie bestaat! Met deze cursus gaan we in op wat het energetisch lichaam is en hoe je dat bij jezelf en anderen kan ervaren. De cursus geeft je praktische info, meditaties en oefeningen om jouw bewustzijn te verruimen. Ga met ons mee op reis in jezelf en ontdek de wondere wereld van energie! Kijk in de agenda voor meer informatie. (Anneminke Bakker van Kundalini Experience)

"Healing Circle - relax & restore" Je mag heerlijk ontspannen en de dag even van je af laten glijden tijdens de Healing Circle. Ontspan, aard, omhul jezelf met zachte en fijne energie. Laat je meenemen door de zachte tonen van de muziek, ervaar de helende kracht van de energetische en fysieke aanrakingen en geniet van het even niks doen, gewoon Zijn en ontvangen. Kijk in de agenda voor meer informatie. (door Anneminke Bakker van Kundalini Experience)
 

LEVENSLUST, vrij spelen voor volwassenen.

Op 6 maart is een gratis proefles van deze speelse én diepgaande cursus, dus als je snel bent, kun je nog meedoen!
Op 13 maart start de cursus. Je kunt je hiervoor aanmelden tot 7 maart.

In deze groepscursus krijg jij de vrije speelruimte om te onderzoeken of je meer vrijheid en levenslust voor jezelf kunt creëren.
Gun jij je innerlijke kind de ruimte om te spelen, plezier te maken, nieuwe dingen uit te proberen met vallen en opstaan? Heb je daar geen tijd voor? Of weerhoudt de kans op falen, schaamte of schuldgevoel jou hiervan?  We hebben ieder onze eigen blokkades, maar we hebben ook onze eigen kwaliteiten. 
Door onze blokkades durven we het soms niet aan om te leven vanuit onze kwaliteiten en diepste behoeftes.

In deze cursus onderzoek je hoe het ook alweer is om vrij te spelen, volledig autonoom, puur vanuit jouw inspiratie en behoefte.
We wisselen het spelen af met gesprek. Wat gebeurde er bij je? Welke kwaliteiten of blokkades kwam je tegen?
We onderzoeken ook het spanningsveld dat ontstaat als je uit je comfortzone treedt.
Alles mag er zijn en jouw vrije wil is op elk moment leidend!
Oefen met 'Ja' zeggen, oefen met 'nee' zeggen en geef ruimte aan je creativiteit om meer vrijheid voor jezelf te creëren!

Kijk voor meer informatie op https://dromenvanger-ontmoetjezelf.com/

 

Het volledige aanbod van maart vind je hieronder in onze agenda!

We wensen je een hele mooie maandI

Agenda Maart

Klik hier voor de activiteiten voor de komende maand(en)