Bewust Delft - Maandagenda Juli - Rust en rijping

Juli -  Rust en rijping

We zijn halverwege het jaar. De zomer is in volle gang. De natuur is op zijn volst. De vruchten hebben hun vorm al aangenomen. Bloemen staan open.
Een mooi moment voor een pas op de plaats en terug te kijken op wat je in dit jaar allemaal al hebt gedaan. Welke doelen heb je gerealiseerd en wat is er in ontwikkeling in je leven? En zijn er dingen waar je op moet bijsturen? Wat werkte wel, wat werkte niet? Wat komt er zoal in je op bij deze vragen?
Deze tijd in het jaar gaat vooral over rijping. Welke vruchten zou je later in het jaar willen kunnen plukken? Wat wil je oogsten op den duur?
Juli is een mooie tijd om te genieten van de zomer, vakantie te vieren, te luieren en je leven met wat afstand te bekijken. Even uitzoomen.
Het is als een rust na de diepe inademing van de lente. Het is even stil. Om vervolgens weer uit te blazen in het najaar, waar de stilte in de winter op volgt. Daarna klaar voor een nieuwe indademing.

We wensen je een mooie maand met een lekker zonnetje, met rust en plezier en een moment van reflectie.

Een nieuw lid in de spotlight - Natuurcoaching Connect

Sinds kort is Samudra Arachchi lid van Bewust Delft. Onder de naam Natuurcoaching Connect verzorgt zij elke vrijdag een creatieve outdoorworkshop op het Stiltegoed. Deze staan ook hieronder in onze agenda vermeld.

"De Helende Kracht van de natuur ervaren en haar Taal tot jou laten Spreken', dat is wat Natuurcoaching Connect verbindt", aldus Samudra

Naast natuurcoaching en workshops heeft Samudra e-boeken geschreven, een kaartenset gemaakt en biedt ze een online module aan.

Meer informatie over Samudra en haar werk is te vinden op haar website.

Summerschool bij Voorstraat 51

Van maandag 15 tot en met zaterdag 20 juli organisteert Spiritueel Huis Voorstraat 51 een summerschool. Er zijn extra veel mooie activiteiten te doen op het gebied van persoonlijke ontiwkkeling en spiritualiteit. 
Een aantal van deze activiteiten staan ook in onze agenda, zoals de zangworkshops van Hester Dam en de Biodanza van Gea Verhofstad.

Het complete summerschoolprogramma kun je vinden op de website van Spiritueel Huis Voorstraat 51.

Agenda Juli

Klik hier voor de activiteiten voor de komende maand(en)