Mind-Walk | Delft

Mind-Walk
Mind-Walk is mindful wandelen, gecombineerd met invloeden uit de yoga zoals houdingen, ontspannings-, ademhalingsoefeningen en meditatie. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren. Geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditieniveaus.

Mind-Walk is bij uitstek geschikt voor jou als je merkt dat je moeite hebt met ontspannen, omdat je de tijd niet neemt of gewoonweg niet weet hoe je kunt ontspannen. Je ervaart dat je hoofd vaak te vol is. Of je vindt het gewoon heerlijk om te wandelen in het bos.
Dan is deze cursus zeker wat voor jou.

Mind-Walk is ontmoeten en ont-moetenLijkt het je wat om:
·  lekker te wandelen
·  je fitter en energieker te voelen
·  heerlijk te ontspannen en genieten van de natuur
·  je hoofd leeg te maken waardoor je stemming verbetert en je een goed gevoel krijgt
·  te ontmoeten en ont-moeten

Meld je dan vandaag nog aan en wandel jezelf in balans!

Praktische informatie
De Mind-Walkcursus bestaat uit tien wandelingen van ongeveer anderhalf uur. Per keer wandelen we 3 tot maximaal 5 kilometer. 
Na de wandeling drinken we samen een kopje thee of koffie.

Data in 2019 op woensdagochtend
25 september; 2, 9, 16, 30 oktober; (23/10 herfstvakantie) 6, 13, 20, 27 november; 4 december ( 11/12 reservedag)
Tijd: 10.00-11.30 uur
Locatie: Papaver(bij de ingang), Korftlaan 3, Delft
Kosten: € 125 te betalen voor aanvang van de cursus
Aanmelden via de mail.
Kom je ook?

Over Philo Derks | Delft

Philo Derks heeft haar roots in het onderwijs. Ze heeft jaren in het buitenland gewoond en daar gewerkt als juf, docent en directeur van een Nederlandse Taal- en Cultuurschool. Eenmaal terug in Nederland gaf ze Nederlandse les aan volwassenen in Delft. Vanaf 2012 coacht ze ook jongeren die de overstap van het VMBO naar het MBO maken.

Na een burn-out heeft ze in 2018 het onderwijs vaarwel gezegd en is voor zichzelf begonnen.
Ze coacht en traint mensen om zelfvertrouwen op te bouwen en hun kwaliteiten te ontdekken. Dat doet ze met methodieken vanuit NLP, systemisch werk, faalangsttrainingen en natuurcoaching.
Daarnaast geeft ze Mind-Walk trainingen (mindful wandelen, gecombineerd met invloeden uit de yoga zoals houdingen, ontspannings-, ademhalingsoefeningen en meditatie).

Agenda Mind-Walk


Professionals in de categorie Sport en Beweging

Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinderopvang Massage Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Rouw- en verliesbegeleiding Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Delft