een praktijk in natuurlijke geneeswijzen, gespecialiseerd in reflexzonetherapie | Rijswijk

Het lichaam beschouw ik als een toegangsdeur. Met de kracht van aanraking en massage kan de deur worden geopend. Daardoor zijn effecten te merken op lichamelijk en geestelijk vlak.

De behandelingen zie ik als een uitnodiging tot een reactie. Ik vertrouw daarbij volledig op de ´eigen wijsheid´ van ieders lichaam/geest. Jouw reactie is helend voor je, op het juiste moment, op jouw eigen wijze en vooral in jouw eigen tempo.

Naast reflexzonetherapie heb ik ervaring met Touch for Health, de meridianenleer/drukpunten, moxa, cupping, lymfedrainage, triggerpoints, polariteitmassage en Do-In yoga.
Daardoor heb ik een groot aantal handvatten om vanuit diverse invalshoeken te werken en adviezen te geven, om tot het gewenste resultaat te komen.

Ik hecht veel  waarde aan samenwerking. Gezamenlijk doelgericht aan het werk om je klacht of ongemak te verbeteren.
Jij hebt daar een zeer belangrijk aandeel in, want je blijft immers altijd de regisseur over je eigen leven.

De beste therapie is de therapie waarbij jij je goed voelt!

De kosten van een consult worden (geheel of gedeeltelijk) vergoed uit de aanvullende verzekering bij veel verzekeringsmaatschappijen.

Over Jolanda van Viersen-Daemen | Rijswijk

In 2006 heb ik de 4-jarige HBO-opleiding Reflexzonetherapie succesvol afgerond.
Na mijn beëdiging door de beroepsvereniging ben ik officieel gestart met Praktijk voor Reflexzonetherapie ‘8’.

Tijdens mijn studie ben ik al in 2002 begonnen met behandelingen te geven aan cliënten.
Kennis uit boeken in combinatie met mijn eigen praktijkervaring is meer dan de som der delen, vind ik.
Het werken in de praktijk blijkt telkens weer een grootse leermeester.

Nu vele jaren later met fulltime werken in mijn praktijk, talloze bijscholingen, cursussen en opleidingen verder, heb ik veel  ‘tools’  in huis om de problemen van cliënten aan te pakken vanuit verschillende disciplinces.


Foto 2 Jolanda van Viersen-Daemen Foto 3 Jolanda van Viersen-Daemen Foto 5 Jolanda van Viersen-Daemen Foto 6 Jolanda van Viersen-Daemen Klik om te vergroten

Praktijk voor Reflexzonetherapie ´8´
Jolanda van Viersen-Daemen


Professionals in de categorie Natuurgeneeskunde

Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinderopvang Massage Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voetreflexologie & Voetzorg Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Delft
Bewust Delft

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!