Aardpunt Massage & Healing | Delft

Last van een pijnlijke schouder, nek of rug?

Of zit je niet zo lekker in je vel?

Boek dan een stoelmassage, een polariteitsmassage of een healing.

Een stoelmassage is uiterst effectief om snel van een pijnlijke spier af te komen.

Een polariteitsmassage gaat verder en weet vaak ook de oorzaak van die pijnlijke spier te vinden. Daarnaast kan de polariteitsmassage je helpen om zelf weer te ontspannen en je rust te vinden.

Een healing helpt je wanneer je energiehuishouding verstoord is. Een enkele behandeling is vaak al voldoende om je een stuk beter in je vel te voelen.

Aardpunt, gewoon, omdat je het verdient.

Over Gerard Hager | Delft

In 2013 ontdekte ik de Polariteitsmassage en werd ik gegrepen door de mooie combinatie van de grepen, het energetisch en de filosofie achter de polariteitsmassage, namelijk dat het er niet alleen om gaat hoe klachten zo effectief mogelijk te behandelen, maar ook te kijken en te luisteren naar de mens die de klachten heeft.
Deze opleiding heb ik gevolgd bij Marijn van der Vegt van Balans en Reflectie, de pionier van de polariteitsmassage in Nederland en in 2014 afgerond. Sinds die tijd mag ik mij (met trots) polariteitsmasseur noemen!

Tijdens het masseren ontdekte ik dat er nog veel meer mogelijk was met mijn handen dan alleen maar masseren. Bijna van zelf kwam ik terecht bij In Je Kracht in Scheveningen waar ik in 2015 een opleiding in Healing heb gevolgd. Healing is een mooie aansluiting op het energetische werk van de polariteitsmassage, iets wat vooral door mijn cliënten beaamd wordt.

De jaren daarna heb ik mijn kennis en ervaring mogen aanvullen met onder andere de cursussen De 5 Elementen en Hoofd-Nek-Schoudermassage, beide bij Balans & Reflectie.

Vanuit die laatste cursus ontstond mijn belangstelling voor stoelmassage. In juni 2018 heb ik bij Massage & Bewustzijn in Zoetermeer de opleiding Stoelmasseur met goed gevolg afgerond.

Gezien de mogelijkheden zal dit lijstje de komende jaren gestaag blijven groeien.


Foto 2 Gerard Hager Foto 3 Gerard Hager Foto 4 Gerard Hager Klik om te vergroten

Aardpunt Massage & Healing
Gerard Hager


Professionals in de categorie Massage

Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinderopvang Massage Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Delft
Bewust Delft

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!