Massage- en spatadertherapie, Kinesiologie | Delft

Spatadertherapie

Deze massagetherapie zorgt voor een sterke verbetering van de conditie van de benen. Beenklachten als kramp, onrust, spataderen, moeheid, pijn, zwaarte en oedeem ontstaan door een verstoorde circulatie. Massages zorgen dat de afvalstoffen, die deze klachten veroorzaken, worden afgevoerd. Samen met oefeningen en adviezen voor het dagelijks leven kan ik zorgen dat de klachten verminderen. Zorgen voor je benen is zorgen voor jezelf!

Vitaal met Kinesiologie

Kinesiologie is een alternatieve natuurgeneeswijze, gebaseerd op spiertesten. In het lichaam zitten veel stresspunten opgeslagen. Deze punten kunnen zowel mechanisch, chemisch als emotioneel van aard zijn.   

Door het testen kan ik deze blokkades opsporen en corrigeren. Hierdoor kan jouw energie weer stromen, ervaar je jezelf weer energiek en vitaal!  

Samen met jou kan ik voor inzicht in het ontstaan van de klachten zorgen, zodat het zelfherstellend vermogen van je lichaam geactiveerd word. Ik gebruik hierbij o.a.mijn kennis uit de Oosterse meridiaanleer en fysiotherapie.

Meditatieve ontspanningsmassage is een diepe-relax ervaring!

Bij deze ontspanningsmassage maak ik gebruik van de bodyscan. Dit is een meditatievorm uit de Mindfulness. Mede door het gebruik van etherische olien zorg ik voor een warme en vertrouwde sfeer samen met jou!

CANS (RSI) dieptemassage technieken voor nek-schouder-bovenrug-arm

Deze verzameling klachten is vaak werkgerelateerd. Naast massages, die de doorbloeding verbeteren, geef ik adviezen en oefeningen voor het dagelijks leven, zodat de klachten verminderen.

 

 

 

 

 

Over Arianne de Koomen | Delft

Heel fijn dat ik me hier op dit platform kan voorstellen! Ik ben Arianne de Koomen (1957) Sinds de opleiding fysiotherapie, die ik 3 jaar volgde, is mijn interesse voor massage en beweging in gang gezet. Het opdoen van diverse massagetechnieken is toen begonnen. Mijn massages worden geinspireerd door Klassieke massage, Polariteitsmassage, Ontmoetingsmassage, Metamorfosemassage, Reiki en Spatadermassage.

Later deed ik een 3-jarige yogalopleiding en gaf ik acht jaar les bij verschillende yogastudios. Yoga en meditatie maken een belangrijk deel uit van mijn leven. Ik word hierbij geinspireerd door vipassana-retraites bij Naropa. Dit is een weg naar meer Bewust Zijn, voor mij betekent dit meer contact met een diepere liefde in en om mij heen. Ik voel hier grote dankbaarheid voor.  

Ook was ik 25 jaar werkzaam in dienstverband. Ik werkte bij diverse banken en bij woningcorporatie Duwo. In die tijd combineerde ik de praktijk met deze werkzaamheden. 

In 2011 heb ik mijn massage-praktijk met Spatadertherapie aangevuld. En sinds een jaar zijn daar de Kinesiologie-sessie bijgekomen. In deze sessies kan ik op een diepere laag naar de oorzaken van diverse klachten zoeken en deze corrigeren. Hierbij gebruik ik mijn kennis uit de Oosterse meridiaanleer , die een schat van wijsheid en doeltreffendheid in zich heeft, 

Ik doe mijn met werk met veel liefde. Ik hou ervan om je meer kennis en inzicht over jezelf te kunnen geven. Ik kan van mezelf zeggen dat ik met aandacht een vertrouwde en warme sfeer in de praktijk creeer. Ik wil je graag ont-moet-en, zodat je ervaart dat je gezien, gehoord en gevoeld word. 

Relevante opleidingen

  • Fysiotherapie, gevolgd 1977-1980
  • Reiki 1997
  • CICO intuitieve ontwikkeling 1999
  • Polariteitsmassage 2002 
  • Yoga/meditatieopleiding 20Osmose
  • Diverse massagecursussen Moods opleidingen:
  • 2016-2017(kindermassage, CANS technieken, zwangerschapsmassage)
  • Jaarlijks 5 en 10 daagse vipassana retraites bij Naropa
  • Kinesiologieopleiding Victor Backus, praktijk Azuleen 2018

Foto 1 Arianne de Koomen Klik om te vergroten

Thalassa Massage- Spatadertherapie en Kinesiologie
Arianne de Koomen


Professionals in de categorie Massage

Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinderopvang Massage Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voetreflexologie & Voetzorg Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Delft
Bewust Delft

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!