Natuurtextiel | Delft

Natuurtextiel

In het voorjaar van 2015 is er een nieuw gezicht van Poppedijn bij gekomen. Na jaren van een constante belangstelling voor ons assortiment wol-zijden ondergoed voor baby’s, kinderen en volwassenen, bleek in 2014 de belangstelling daarvoor te groeien. Het aantal mensen dat ‘warm’ loopt voor natuurlijke en biologische grondstoffen, en voor kleding die onder verantwoorde omstandigheden geproduceerd wordt, neemt opvallend toe. We hebben de stoute schoenen aangetrokken om daar gehoor aan te geven en hebben een aantal kasten met speelgoed verplaatst om zo ruimte te maken voor een prachtige collectie overkleding van biologische katoen, wol en wol-zijde. Kindertruien, broeken en jasjes in prachtige kleuren en ontwerpen; we zijn heel blij het te kunnen aanbieden in Delft. Klik ook door naar de webshop om te zien wat we ervan hebben opgenomen. Onze belangrijkste merken zijn Disana, Loud and Proud, Living Crafts, Alkena, wollen dekens van Klippan en Pololo-schoentjes van ecologisch gelooid leer.

Over Anca van der Elsken | Delft

Al sinds 1985 beheren Anca van der Elsken en haar man Maarten Heikens dit speelgoedparadijs aan één van Delfts rustieke grachten. De kindertjes die destijds met hun ouders meekwamen, komen nu als kersverse ouder voor hún kinderen speelgoed kopen. Die jarenlange ervaring heeft er voor gezorgd dat de deskundigheid van de adviezen over speelgoed, opvoeding en de ontwikkeling van het kind de essentiële kern van Poppedijn zijn geworden.


Foto 5 Anca van der Elsken Klik om te vergroten

Poppedijn
Anca van der Elsken


Professionals in de categorie Winkels

Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinderopvang Massage Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Delft
Bewust Delft

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!