Duurzaam speelgoed | Delft

Duurzaam

Poppedijn is een speciaalzaak voor houten speelgoed. Dat wil niet zeggen dat alles van hout is in de winkel, want voor een evenwichtige ontwikkeling is het goed dat het jonge kind veel verschillende materialen leert kennen. De duurzaamheid van het speelgoed staat bij ons voorop, niet alleen in de productiewijze maar ook in de levensduur (hoe waardevol is het niet als ook je kinds-kinderen kunnen spelen met het speelgoed dat van hun ouders was?)

Voor de juiste ontwikkelingsfase

Onze adviezen zullen er vóór alles op gericht zijn om je speelgoed te laten kiezen dat aansluit bij de ontwikkelingsfase van je kind alsook de plaats van dit kind binnen het gezin.
Ook als je kind zich anders ontwikkelt dan andere kinderen zetten wij ons in om een goed antwoord te vinden om samen het juiste ontwikkelingsmateriaal te vinden. Kijk zeker verder op onze website voor een uitgebreid overzicht.

 

 

 

Over Anca van der Elsken | Delft

Al sinds 1985 beheren Anca van der Elsken en haar man Maarten Heikens dit speelgoedparadijs aan één van Delfts rustieke grachten. De kindertjes die destijds met hun ouders meekwamen, komen nu als kersverse ouder voor hún kinderen speelgoed kopen. Die jarenlange ervaring heeft er voor gezorgd dat de deskundigheid van de adviezen over speelgoed, opvoeding en de ontwikkeling van het kind de essentiële kern van Poppedijn zijn geworden.


Foto 1 Anca van der Elsken Foto 2 Anca van der Elsken Foto 3 Anca van der Elsken Foto 4 Anca van der Elsken Klik om te vergroten

Poppedijn
Anca van der Elsken


Professionals in de categorie Winkels

Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinderopvang Massage Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Delft
Bewust Delft

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!