Organisatie

Organisatie Bewust Delft

Bewust Delft is in maart 2018 opgestart door Esther Hasselman als coördinator van het netwerk.

De aangesloten enthousiaste en bewuste ondernemers zijn stuk voor stuk ambassadeurs, die in het netwerk participeren en het netwerk ondersteunen en promoten onder het motto: het geheel is meer dan de som der delen. 

Regelmatig worden activiteiten georganiseerd om Bewust Delft, en daarmee natuurlijk ook alle aangesloten ondernemers, onder de aandacht te brengen. Voor het organiseren van een activiteit wordt een werkgroep gevormd door mensen die het leuk vinden om zich vanuit hun eigen expertise in te zetten voor Bewust Delft. Zo kan iedereen op zijn of haar eigen manier een steentje bijdragen aan het groeien en bloeien van Bewust Delft. In verbinding met Hart en Ziel. 

Word ook ambassadeur en schrijf je in!

 

Bewust Netwerk

Bewust Delft is onderdeel van het landelijke Bewust Netwerk. Bewust Netwerk is een netwerk van bewuste ondernemers, die samenwerken aan een gedeelde missie en visie. 

Doel van Bewust Netwerk is om bewust, gezond en duurzaam leven onder de aandacht te brengen bij een brede doelgroep en maatschappelijk een trend te zetten waarin bewustwording algemeen is aanvaard als een waardevolle bijdrage aan onze samenleving. 

Wij zetten het wiel in beweging om méér mensen in contact te brengen met onze thema's. Door hen te informeren en op weg te helpen, hen te horen en hun bijdrage te laten leveren aan het proces van bewustwording. Wij vinden uit hoe wij samen een maatschappij kunnen zijn waarin ieder individu zijn eigen plek vindt.

Lees meer over Bewust Netwerk

 

Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinderopvang Massage Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voetreflexologie & Voetzorg Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Delft
Bewust Delft

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!