Coördinator

Coördinator en inspirator

Mijn naam is Esther Hasselman. Als coördinator van Bewust Delft draag ik met Hart en Ziel bij aan bewust, gezond, duurzaam en prettig (samen)leven in Delft en omgeving.

Als je Delft zegt, dan zeg je duurzaamheid - de TU werkt wereldwijd op topniveau mee aan innovatie. En groen: onze mooie stad wordt aan drie kanten omringd prachtig Hollands polder- en weidelandschap. Bovendien is het een sociale stad waar inwoners veel initiatief nemen om het leven voor anderen en voor zichzelf iedere dag weer iets mooier te maken. Ik wil graag bouwen aan een netwerk van bewuste ondernemers en zorgen dat al deze mooie initiatieven zichtbaar worden. Zodat sociale, duurzame, bewuste ondernemers makkelijker hun weg kunnen vinden naar het juiste publiek.

Bewust Delft is meer dan een online platform waar professionals hun diensten aanbieden aan het publiek. Het is een levendig netwerk voor en door bewuste ondernemers. Samen zijn we op weg naar een bewuster, duurzamer en gezonder samenleven in Delft.

Doe je mee?

Wil jij weten wat de professionals voor jou als klant kunnen betekenen?

Abonneer je op de nieuwsbrief en ontvang de agenda met daarin alle activiteiten van de professionals van Bewust Delft. Je ontvangt dan tevens interessante informatie over persoonlijke groei, gezondheid, welzijn en duurzaamheid in je inbox. 

Ben jij aanbieder van diensten of producten op het gebied van bewustwording, gezondheid, welzijn of duurzaamheid? 

Dan ben je van harte welkom om je aan te sluiten bij Bewust Delft! Niet alleen om je eigen aanbod aan een groot publiek te presenteren, maar ook om je te verbinden en samen te groeien in bewustzijn. 

Lees meer over Bewust Delft of lees meer over het lidmaatschap van Bewust Delft.

Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinderopvang Massage Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voetreflexologie & Voetzorg Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Delft
Bewust Delft

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!