Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

07jul 2020
Gratis online kennismakingsgesprek op afspraak

Natuurcoach bij burn-out of faalangst

Ben je bang om fouten te maken? Heb je angst om een begin te maken met iets? En stel je het daarom uit? Is het voor jou nooit goed genoeg? Moet je veel van jezelf? Wil je het anders? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

In dit gesprek kun je je verhaal kwijt en kun je vragen stellen over een faalangstreductietraining. Past zo'n training bij jou of is er iets anders nodig. Het belangrijkste is dat je erkent dat iets jou blokkeert en dat je dit wilt veranderen. Dat hoef je niet alleen te doen, maar doen we samen stap voor stap. Elke weg van verandering begint met een eerste stap.

Tijdens een faalangst(reductie)training gaan we onderzoeken waar je last van hebt en wat je graag anders zou willen doen of kunnen. Ik gebruik als basis de methode ‘Lefgasten’ van Pia Crul met aanvullende oefeningen uit NLP of systemisch werk. Je verkent wat er in je lijf gebeurt in spannende situaties en onderzoekt wat je anders kunt doen. Een volledig traject bestaat uit 6 tot 8 sessies van 1 uur afhankelijk van de hulpvraag.

Informatie

07 jul 2020 t/m 31 jul 2020
. - .
gratis kennismakingsgesprek

Waar?

thuis

Contact

Gratis online kennismakingsgesprek op afspraak