Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

GELUKSROUTE – breng & pluk geluk in jouw stad
ZA 05 oktober | 00.00-23.59 uur | Delft

05 oktober 2019 t/m 06 mei 2019 |


“Happiness is only real, when shared”
Jon Krakauer (Into the wild)

 

De geluksroute is een avontuur van speelse ontmoetingen, waardoor meer verbinding ontstaat in de stad. De uitnodiging is simpel; waar word je gelukkig van en wil je dat delen met anderen als geluksbrenger? Of ben je nieuwsgierig waarvan anderen gelukkig worden en wil je dat komen ervaren als geluksplukker? Deze ongedwongen uitwisseling staat garant voor mooie ontdekkingen en inspirerende ontmoetingen.

 

Op diverse locaties in Delft worden activiteiten, workshops, traktaties, aandacht, verrassingsacties op straat etc. vrij toegankelijk aangeboden door geluksbrengers; zowel particulieren als winkeliers die graag willen delen waar zij gelukkig van worden.

 

Op 5 & 6 oktober is de Geluksroute weer in Delft. Vanaf eind juli kan je je aanmelden als geluksbrenger via de website. Als geluksplukker vind je het programma met activiteiten, locaties en tijden t.z.t. op de website of in de Geluksroute app. Zo kun je zelf jouw eigen geluksroute samenstellen. Op verschillende plekken in de stad is het programma en meer informatie te vinden. Hier zijn ook de armbandjes voor de geluksplukkers te verkrijgen.

 

Als geluksplukker ben je zichtbaar doordat je een armbandje krijgt bij een van de geluksbrengers. Naast meedoen met de aangeboden activiteiten, word je verwend door van allerlei acties van lokale ondernemers, in winkels, cafés en restaurants, speciaal voor de Geluksroute. Wil je nu alvast meer informatie? Neem een kijkje op de website en bekijk de geluksbrengers van vorig jaar.

 

Je gelukkig voelen betekent voor ieder mens iets anders, maar wat hetzelfde blijft, is dat ons geluksgevoel toeneemt als we het met anderen delen. Daarom is de Geluksroute georganiseerd op basis van overvloed en overwaarde. Juist in een tijd waarin we vooral bezig zijn met wat we tekort komen, streeft de Geluksroute ernaar om onszelf (weer) in contact te brengen wat we in overvloed hebben. En dat is vaak niet gekoppeld aan materie, maar aan onze talenten, onze bereidheid om aandacht voor elkaar te hebben en aan onze potentie om geluk te ervaren en dit te delen.

 

“Het beeld dat ons inspireert is een aaneenschakeling van gelukspunten waarbij iedereen wordt uitgenodigd zijn eigen route te volgen. Het geluk reist met je mee. Zo groeit de Geluksroute vanzelf, en zet zich voort in iedereen die deelneemt. Ik hoop dat iedereen die meedoet met de Geluksroute net zoveel mag genieten als ik doe in het verwezenlijken van deze droom.”
Marike van IJssel – initiatiefneemster Geluksroute Nederland

Informatie + Aanmelden » Geluksroute i.s.m. Bewust Delft

Meer agenda van 1

Foto 12 Klik om te vergroten

Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinderopvang Massage Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Rouw- en verliesbegeleiding Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Delft