08jul 2024
Workshop kaartleggingen met orakelkaarten | Boodschappen uit de spirituele wereld

Dineke Vermet | Praktijk De Gouden Roos
Delft

Je hebt vast wel eens gehoord van tarotkaarten. Maar wist je dat er nog veel meer orakelkaarten bestaan? En dat er nog veel meer praktische mogelijkheden zijn dan alleen waarzeggen? Tijdens deze workshop leer je alle ins en outs van kaartleggingen!

Je hebt vast wel eens gehoord van tarotkaarten. Maar wist je dat er nog veel meer orakelkaarten bestaan? En dat er nog veel meer praktische mogelijkheden zijn? Tijdens deze workshop ga je kennismaken met verschillende kaartendecks – ik heb er ongeveer 30 (!) – en vertel ik je alles over de ins en outs van kaartleggingen. Welk deck, welke legging, welke vragen stel je (en welke niet), hoe interpreteer je de kaarten. En hoe kun je die kennis vervolgens integreren en toepassen in je dagelijks leven. 
Daarnaast gaan we praktisch oefenen door een of meerdere leggingen te doen voor jezelf en voor iemand anders. Deze workshop kan ook interessant zijn voor mensen die al met kaarten werken, want wie weet ontdek je een nieuwe deck die jou op het lijf geschreven is. Je gaat sowieso naar huis met een of meerdere boodschappen uit de spirituele wereld.♥♥♥ Mijn workshops en cursussen worden gekenmerkt door het kleinschalige karakter (max. 5 deelnemers), waardoor er volop persoonlijke aandacht is zodat je helemaal je Zelf kunt zijn. Het is mijn passie om kennis over spirituele onderwerpen (vanuit mind èn hart) over te dragen aan mensen die hiervoor openstaan. De inhoud van elke workshop is een mix van wat ik in de afgelopen 15 jaar overal vandaan heb gehaald.
 

Informatie

08 jul 2024 | Van tevoren aanmelden is noodzakelijk
19.00 - 21.30
40,00 Inclusief handout, koffie/thee en iets lekkers.
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 5 deelnemers.

Waar?

Praktijk De Gouden Roos
Aart van der Leeuwlaan, 127
2624PM Delft

Workshop kaartleggingen met orakelkaarten | Boodschappen uit de spirituele wereld