13mrt 2024
Het Energetisch Lichaam - alles over chakra's, aura & meer - 13, 20 maart & 10 april

Anneminke Bakker | Kundalini Experience
Delft

Wil je meer weten over het energetisch lichaam en ontdekken hoe je het in je voordeel laat werken? Ga met ons mee op reis in jezelf en ontdek de wondere wereld van energie!

De cursus van 3 avonden start op woensdag 13 maart. Andere data zijn 20 maart en 10 april.

✦ Voel je wel eens alsof iemand achter je staat zonder dat degene je aanraakt? Kom je wel eens een ruimte binnen waarbij je meteen voelt of het daar fijn is of juist alsof er net ruzie is geweest? Heb je je wel eens afgevraagd hoe een ziekte ontstaat?

Wetenschap heeft bewezen dat je voor 99,999999% uit energie bestaat! Grofweg kan je jezelf onderverdelen in een fysiek (grofstoffelijk) lichaam en een energetisch (fijnstoffelijk) lichaam. Je neemt niet alleen waar met je vijf fysieke zintuigen maar ook met je fijnstoffelijke zintuigen zoals je chakra's en aura.

Wil je meer weten over het energetisch lichaam en ontdekken hoe je het in je voordeel laat werken? Ga met ons mee op reis in jezelf en ontdek de wondere wereld van energie.

✦ Met deze cursus gaan we in op wat het energetisch lichaam is, hoe je dat bij jezelf en anderen kan ervaren en bewust worden dat je meer bent dan je fysieke lichaam. De cursus geeft je praktische tips, meditaties en oefeningen om jouw bewustzijn te verruimen.

✦ Over de facilitator
Anneminke is Bewustzijnscoach, Psycho-Energetisch Therapeut en Master Christusenergie Healer. Met zachte kracht en onvoorwaardelijke liefde begeleidt ze je veilig naar je innerlijke wereld zodat je kunt ervaren wie je werkelijk bent: een prachtig Lichtwezen.

Je bent van harte welkom!

Liefs, Anneminke

✦ Kijk op de website voor meer cursussen, retraites en events!

Informatie

13 mrt 2024 | 3 avonden van 20.00 tot 22.00 uur op 13, 20 en 27 februari
20.00 - 22.00
111,00

Waar?

Gebouw Delftstede
Phoenixstraat 66
2611 AM Delft

Contact

Het Energetisch Lichaam - alles over chakra's, aura & meer - 13, 20 maart & 10 april