Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

13feb 2024
Cursus Spiritual Empowerment - 13, 20 & 27 februari

Anneminke Bakker | Kundalini Experience
Delft

Wat is spiritualiteit en wat kunnen we er mee? We nemen je mee naar je innerlijke wereld om te ontdekken dat je veel meer en grootser bent dan je denkt.

De cursus van 3 avonden start op dinsdag 13 februari. Andere data zijn 20 en 27 februari.

✦ Voel je dat er meer is in het leven? Dat er toch iets meer moet zijn dan wat we met onze vijf zintuigen kunnen waarnemen? Is er een hemel en waar is ie dan? Wij nemen je graag mee op pad om jezelf en de wereld beter te leren kennen, zodat je inzicht krijgt in jouw doel hier op aarde.

✦ Met deze cursus gaan we in op wat spiritualiteit inhoudt, hoe je je spirituele vermogens kan versterken en bewust worden van wie je werkelijk bent. De cursus geeft je praktische tips, meditaties en oefeningen om jouw bewustzijn te verruimen om zo een leven van rust, vreugde en liefde te ervaren.

✦ Voor wie?
De cursus Spiritual Empowerment is voor iedereen geschikt die open staat voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Je hoeft geen eerdere ervaringen gehad te hebben.

✦ Over de facilitator
Anneminke is Bewustzijnscoach, Kundalini Facilitator en Master Christusenergie Healer. Met zachte kracht en onvoorwaardelijke liefde begeleidt ze je veilig naar je innerlijke wereld zodat je kunt ervaren wie je werkelijk bent: een prachtig Lichtwezen.

Je bent van harte welkom!

Liefs, Anneminke

Informatie

13 feb 2024 | 3 avonden van 20.00 tot 22.00 uur op 13, 20 en 27 februari
20.00 - 22.00
111,00

Waar?

Gebouw Delftstede
Phoenixstraat 66
2611 AM Delft

Contact

Cursus Spiritual Empowerment - 13, 20 & 27 februari