Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

18nov 2023
Mindfulness stiltedag

Kitty Valentin | MindOn
Delft

Een dag de boel de boel laten en helemaal tot jezelf komen. Vriendelijke aandacht schenken aan wat er nu bij jou speelt. Zonder afleiding van gesprekken, telefoon of actielijstje. Tot rust komen en je batterij weer opladen. Een dag helemaal voor jou!

Mindfulness stiltedag: een dag helemaal voor jou!

Een mindfulness stiltedag is een fijne manier om het leven van alledag even te laten voor wat het is en helemaal tot jezelf te komen. Deze dag hoef je helemaal niets te doen, behalve het volgen van de begeleide meditaties.

Je mag de boel de boel laten en vooral goed voor jezelf zorgen. Vriendelijke aandacht schenken aan wat er nu bij jou speelt. Zonder afleiding van telefoon, social media en Whatsapp. Zonder gesprekken, actielijstje of prikkels van buitenaf. Zodat je je batterij weer kunt opladen.

Kortom, een dag helemaal voor jou! 

Wat gaan we doen?
Tijdens de stiltedag doen we verschillende mindfulness meditaties zoals zitmeditatie, mindful bewegen (een lichte vorm van yoga) en bodyscan. Maar ook minder bekende meditaties kunnen aan bod komen.

De dag verloopt in stilte, inclusief korte pauzes en de lunch. Als je dit nog niet eerder hebt ervaren, lijkt het misschien onwennig, maar de meeste mensen ervaren het als heel prettig. Aan het einde van de dag is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen.

Voor wie
Heb je een mindfulnesstraining gevolgd of mediteer je regelmatig? (mindfulness of een andere traditie zoals Zen of Vipassana)?
En wil je (weer) eens ervaren hoe het is om langere tijd te mediteren en in stilte te zijn?
Je meditatiebeoefening verdiepen of weer oppakken?
Een dag in stilte zijn en de drukte van je leven even pauzeren?
Weer eens mediteren in een groep?

Dan is deze stiltedag echt iets voor jou!

Informatie

18 nov 2023
10.00 - 16.00
zie website

Waar?

Yoena (in Delftstede)

Delft

Mindfulness stiltedag