22aug 2022
Dans Impro & mindfulness: beweging vanuit je kern (OPEN LES)

Pnina Schupper i.s.m. Esther Hasselman
Delft (centrum)

Een bijzondere open Dans Impro les waarvoor dansdocent Pnina Schupper Levy eenmalig Mindful Zelfcompassietrainer Esther Hasselman heeft uitgenodigd. Een cross-over van de twee disciplines. Geschikt voor absolute beginners én voor meer ervaren mensen.

Dans Impro en Mindful Zelfcompassie grijpen in elkaar. Als we onszelf helemaal accepteren zoals we zijn, inclusief onze nare en rare dingen, zonder oordeel, zijn we vrij. En als we vrij zijn, kunnen we vrij bewegen. Geen agenda, geen script, gewoon dansen!

Bij dans impro onderzoek je via beweging je binnenste binnen. Je beweegt zoals alleen jij kan bewegen. Je intuïtie, gevoel en jouw zintuigen zijn hiervoor onmisbaar. Je beweegt op muziek aan de hand van opdrachten en je communiceert zonder woorden met anderen. Er ontstaat een persoonlijke en poëtische dialoog met jezelf en anderen.

Bij Mindful Zelfcompassie kijken we met open, milde nieuwsgierigheid naar alle ervaringen in onszelf en ons omgeving. We onderzoeken onze voorkeuren en afkeren. Het contact met onszelf wordt intiemer, onze reacties worden helderder. We zijn waar we zijn, zachtmoedig aanwezig. Vanuit deze open, vriendelijke houding ontmoeten we onszelf en de ander.

 

*) De Dans Impro lessen worden normaal alleen door Pnina gegeven, maar omdat ze in haar lessen veel met bewustwording werkt, heeft ze deze keer de samenwerking gezocht met een professional op dit gebied als aanvulling op de les en om een bijzondere start van het seizoen te creëren.

 

Open lesweek VAK Delft

Docenten van de VAK geven in deze week diverse open lessen. Kijk op https://vak-delft.nl/ voor informatie.

 

Over de docenten

Pnina en Esther zijn aangesloten bij Bewust Delft.

Meer informatie Pnina: https://www.bewustdelft.nl/professional/dans-beweging/4039

Meer informatie Esther: https://www.bewustdelft.nl/professional/mindfulness-compassie/2811

 

Leden van Bewust Delft

Leden van ons netwerk worden van harte uitgenodigd om nader kennis te komen maken met het werk van Pnina en Esther. Na de open les komen we nog even bij elkaar in OPEN om (na) te praten bij een kop koffie/thee.

Zie ook https://www.bewustdelft.nl/agenda/workshop-cursus-training-lezing-evenement/16244/

Informatie

22 aug 2022
19.00 - 20.15
0,00 Gratis i.v.m. open lesweek VAK Delft

Waar?

Studio 1.11, OPEN (DOK/VAK)
Vesteplein 100
2611 WG Delft (centrum)

Dans Impro & mindfulness: beweging vanuit je kern (OPEN LES)