Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

18nov 2021
Stress = moeten = NIET willen. Energizer-sessie met langdurig effect! - op afspraak

Esther Hasselman Coaching & Training
online of locatie in Delft

Eén van de manieren om stress te verminderen is het veranderen van je overtuigingen. Minder beren op de weg, minder eisen stellen aan jezelf en je omgeving, meer vertrouwen in jezelf en anderen. Je krijgt hier positieve energie van voor lange tijd!

'Wanneer een deur van geluk sluit, gaat een andere open; maar vaak kijken we zo lang naar de gesloten deur dat we de deur niet zien die voor ons geopend is. '
(Helen Keller)

Zelfs als we met ons hoofd wel weten hoe we lichter en vrolijker door ons leven kunnen leren wandelen, blijkt dat in de praktijk vaak makkelijker gezegd en gedaan. Dit komt doordat ons onderbewuste vaak een andere mening heeft over wat wenselijk is, dan ons hoofd. En ons onderbewuste trekt meestal aan het langste eind, want het is veel machtiger dan we zouden willen. Denk maar aan de ijsberg - het puntje boven het water is ons bewuste en het deel onder water ons onderbewuste.

Er is een nieuwe techniek, waarmee je je positieve intenties écht in je systeem kunt zetten. Geen affirmaties, geen hypnose. We gebruiken kwantum, braingym en ons eigen vermogen om niet alleen te bedenken wat je niet wilt, maar vooral te werken met wat je wél wilt. Na de sessie hoef je niet thuis te oefenen, het is meteen gedaan. Natuurlijk hoor ik wel graag van je op welke manier je hebt gemerkt dat het effect heeft :-)

Een sessie van een tot anderhalf uur verloopt als volgt:

  1. We verkennen waar je stress vandaan komt, wat je niet wilt.
  2. Vervolgens gaan we kijken wat je wel wilt.
  3. Als je er klaar voor bent en je er goed bij voelt, gaan we je belemmerende overtuigingen daarna direct in je onderbewuste overschrijven met een gewenste overtuiging. Dat doen we met een speciale, veilige techniek die Psych-K heet.
  4. Daarna bespreken we een 'actiestap', waarmee jij je nieuwe, gewenste overtuiging in de praktijk kunt toetsen en versterken.

Een voorbeeld uit mijn eigen leven:

  1. Ik heb een keer een fietsongeluk gehad in Delft en sindsdien was ik gestrest als ik in Delft fietste. Ik reed erg voorzichtig, remde bij ieder wissewasje en had er een angstig gevoel bij.
  2. Wat ik wel wilde, was ontspannen en met gemak fietsen in Delft.
  3. Ik was er klaar voor en voelde me goed bij het idee om dit direct in mijn onderbewuste aan te passen. Ik heb de gewenste overtuiging 'Ik fiets ontspannen en met gemak door Delft' in mijn onderbewuste gezet met Psych-K.
  4. Mijn actiestap was om weer in Delft te gaan fietsen en dan te letten op hoe het voor mij was. Dat was de volgende donderdag zover. Mijn partner vroeg 's avonds hoe het was gegaan. Ik was helemaal vergeten dat ik zo'n stress had gehad, ik had nergens op gelet! Ik had ontspannen en met gemak gefietst in Delft. (Dat is overigens nog steeds het geval, ik heb sindsdien talloze keren gefietst in Delft.)

Over Psych-K

Wil je meer weten over de speciale techniek die Psych-K heet? Kijk dan eens op de website van mijn opleider: https://www.dewerff.net/psych-k/ Zij heeft ook een boekje geschreven over Psych-K en het onderbewuste, dat je voor 10 euro kunt bestellen via https://www.dewerff.net/paula-van-der-werff/neemderegieoverjezelf/.

Natuurlijk leg ik het ook graag aan je uit tijdens de individuele kennismakingssessie.

Je Overtuigingen worden je Gedachten
Je Gedachten worden je Woorden
Je Woorden worden je Daden
Je Daden worden je Gewoonten
Je Gewoonten worden je Waarden
Je Waarden worden je Bestemming

(Mahatma Gandhi)

Praktisch

De sessie een tot anderhalf uur. Normaal kost dit 95 euro.
Tijdens de Week van de Werkstress voor een speciale kennismakingsprijs van slechts 30 euro.

Je kunt een afspraak met mij maken door te mailen of appen. Op dinsdag 17 november kun je bij mij terecht in OPEN, de rest van de week kunnen we op een andere plek afspreken. Laat dus meteen even weten wanneer jij tijd hebt.

 

Deze activiteit wordt aangeboden in de Week van de Werkstress.

https://www.bewustdelft.nl/werkstress

Informatie

18 nov 2021 t/m 19 nov 2021 | maak een afspraak voor een individuele sessie
10.00 - 17.00
30.00 speciale kennismakingsprijs tijdens de Week van de Werkstress (normaal 95 euro)

Waar?online of locatie in Delft

Contact

Stress = moeten = NIET willen. Energizer-sessie met langdurig effect! - op afspraak