Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

28jan 2021
8-Weekse Mindfulnesstraining

Silenz
Online/delft

We kunnen niet altijd kiezen wat ons in ons leven overkomt, maar wel hoe we ermee omgaan. Kun je in deze tijd wel wat rust en ontspanning gebruiken? Ben je op zoek naar een nieuwe balans? Sluit dan aan bij deze online mindfulnesstraining.

"Joy comes from appreciating every moment."

Misschien zit je gewoon even niet lekker in je vel?
Of zoek je rust in je hoofd?
Of misschien heb je het even wat zwaarder op dit moment en worstel je met veel stress, een burn-out, depressie, angst of pijnklachten?

Mindfulness bied je een andere manier om hiermee om te gaan. Het helpt je contact te maken met een stabiele basis van rust en vertrouwen. Door los te laten komt er vaak als vanzelf een stukje ruimte en ontspanning. Het geeft je meer vrijheid om keuzes te maken die goed zijn voor jezelf en om te genieten van het leven.

We gaan acht weken intensief aan de slag met de MBCT training die ontwikkeld is aan de Universiteit van Oxford (MBCT = Mindfulness Based Cognitive Therapy). Deze training combineert eeuwenoude tradities met de moderne wetenschap van de cognitieve psychologie. Van dit programma is wetenschappelijk aangetoond dat het de kwaliteit van leven verbetert bij onder andere stress, burn-out, depressie en pijnklachten. Het helpt je om niet behulpzame patronen van gedachten en gevoelens te herkennen, en eruit te stappen.

Aan bod komt onder andere:

  • Een stabiele basis van rust en vertrouwen vinden
  • Om leren gaan met veel gedachten of lastige emoties
  • Meer vreugde en plezier in je leven
  • Weer in je kracht staan, vol vertrouwen
  • Grenzen aangeven en goed voor jezelf zorgen

Je krijgt oefeningen en tips mee om thuis aan de slag te gaan, ondersteund door een uitgebreide reader en audio-opnames.

Informatie

28 jan 2021 t/m 18 mrt 2021 | Inclusief meditatiedag en opfrissessie. Deze training zal vanwege de huidige maatregelen online starten en zodra het mogelijk is offline vervolgd worden.
20.15 - 22.15
395,00 € 345,- als je meer dan 3 weken van tevoren inschrijft.

Waar?

Merlijn Body & Mind Center
Patrijsweg 12
2289 EX Online/delft

8-Weekse Mindfulnesstraining