Coaching bij burn-out of faalangst | Delft

Natuurcoaching
De naam zegt het al: coachen in de natuur. Daarbij gebruiken we de natuur als metafoor of symbool. We spreken een plaats af in de Delftse Hout. Als we buiten zijn dan helpt de natuur om je zintuigen te gebruiken.  Zo kunnen we vanuit rust en met gerichte vragen jouw wensen en jouw blokkades verkennen. Natuurcoaching zet je letterlijk en figuurlijk in beweging.
Een volledig traject bestaat uit 5 sessies van ongeveer 1,5 uur. De intake is tegelijkertijd de eerste sessie.

Faalangst(reductie)training
Tijdens de intake bespreken we waar je last van hebt en wat je graag anders zou willen doen of kunnen. Ik gebruik als basis de methode ‘Lefgasten’ van Pia Crul met aanvullende oefeningen uit NLP of systemisch werk. Je verkent wat er in je lijf gebeurt in spannende situaties en onderzoekt wat je anders kunt doen. Een volledig traject bestaat uit 6 tot 8 sessies van 1 uur afhankelijk van de hulpvraag.

Over Philo Derks | Delft

Philo Derks heeft haar roots in het onderwijs. Ze heeft jaren in het buitenland gewoond en daar gewerkt als juf, docent en directeur van een Nederlandse Taal- en Cultuurschool. Eenmaal terug in Nederland gaf ze Nederlandse les aan volwassenen in Delft. Vanaf 2012 coacht ze ook jongeren die de overstap van het VMBO naar het MBO maken.

Na een burn-out heeft ze in 2018 het onderwijs vaarwel gezegd en is voor zichzelf begonnen.
Ze coacht en traint mensen om zelfvertrouwen op te bouwen en hun kwaliteiten te ontdekken. Dat doet ze met methodieken vanuit NLP, systemisch werk, faalangsttrainingen en natuurcoaching.
Daarnaast geeft ze Mind-Walk trainingen (mindful wandelen, gecombineerd met invloeden uit de yoga zoals houdingen, ontspannings-, ademhalingsoefeningen en meditatie).


Foto 1 Philo Derks Klik om te vergroten

Natuurcoach bij burn-out of faalangst
Philo Derks


Professionals in de categorie Coaching - Wandelcoaching

Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinderopvang Massage Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Rouw- en verliesbegeleiding Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Delft