Begeleiding bij loopbaan- en levensvragen: je eigen levenspad (terug)vinden | Delfgauw

Soms is het heel fijn en handig als iemand een stukje met je meeloopt. Iemand die er voor je is, die luistert en vragen stelt. Faciliterend, accepterend en soms prikkelend. Zodat je niet meer in kringetjes loopt. Of als je op een kruispunt staat, heel veilig de verschillende afslagen kunt verkennen en invoelen

Ik kan je deze veilige bedding aanbieden, even met je meewandelen op je levenspad. Ik doe wat nodig is, maar niet meer dan dat, zodat je je eigen kracht (her-)vindt, je eigen balans (weer) kunt voelen en (weer) vertrouwt op je eigen vermogen om keuzes te maken. 

De natuur helpt een handje; zij spiegelt, troost en inspireert. Inzichten komen vanzelfsprekend en emoties zijn welkom en hanteerbaar. Je komt makkelijker op een dieper niveau - je intuïtie of je onderbewuste. Daar vind je je eigen-wijsheid

Ik hou van vertragen. Langzaam gaan, zodat je meer tijd hebt om waar te nemen. En vooral, om niet voorbij te gaan aan het leven zoals het zich op dit moment voordoet. Het vogeltje horen fluiten, de zon op je huid voelen en ook die kleine spanning in je buik of in je kaken opmerken. Als je meer opmerkt, kun je beter voor jezelf zorgen. En je merkt wat er voor jou écht toe doet. 

Over Esther Hasselman | Delfgauw

Mijn roots liggen in Twente, waar ik als kind graag buiten was en speelde. Toen ik 11 was gingen mijn ouders uit elkaar en in combinatie met de puberteit werd het allemaal wat veel. Ik vluchtte in mijn hoofd. Het duurde tot mijn 33e levensjaar voordat ik weer in mijn lijf kwam, weer naar buiten ging en mijn fijngevoeligheid hervond. Eigenlijk ben ik altijd al een coach en trainer geweest, maar in 2010 werd ik dat ook echt. Mijn pad liep via ervaringgericht leren en mediteren, via mindfulness naar compassie en hartyoga. En nu? Ik wil me graag verbinden. Ik kom van mijn meditatiekussen af en oefen mindfulness en compassie in relatie met de natuur en met andere wezens. 

In de natuur komen de antwoorden heel natuurlijk, dus daar ga ik graag met met trainees en coachees naartoe. Maar soms past een veilige ruimte met vier muren beter bij de soms delicate processen die er zijn. 

Woorden die bij mij passen zijn zachtmoedigheid, vertrouwen ... en ook humor! Want het leven wordt steeds mooier, leuker en grappiger als je jezelf en het leven écht kent!


Foto 1 Esther Hasselman Foto 4 Esther Hasselman Foto 5 Esther Hasselman Foto 6 Esther Hasselman Foto 7 Esther Hasselman Foto 10 Esther Hasselman Klik om te vergroten

Esther Hasselman Coaching en Training
Esther Hasselman

Coaching - Wandelcoaching
Bewust Delft

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Delft