Ben je zelf de baas in je leven of laat je spanning / angst de baas spelen? | Delft

Mijn missie is om mensen te begeleiden naar meer ontspanning. Als het beperkende gevoel van angst of spanning weg is komt er ruimte om te gaan doen wat je zo graag wilt.

Mijn aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken manier van werken. Ik neem de tijd voor je. Tijdens de intake spreken wij een persoonlijk behandelplan af, toegesneden op jouw situatie en wat rekening houdt met wat je op een bepaald moment aankan.  Tijdens de sessies kan ik gebruik maken van bijvoorbeeld hypnose, regressie, EMDR, mBIT en cognitieve gedragstherapie (RET). Polariteitsmassage en stoelmassage is ook mogelijk. 

De mensen die een beroep op mij doen kunnnen bijvoorbeld deze hulpvragen hebben:

  • Omgaan met spanningen en burn-out
  • Angsten en fobieën
  • Verwerken van trauma’s of emotionele gebeurtenissen
  • Het vergroten van zelfvertrouwen
  • Anders hanteren van psychosomatische klachten zoals PDS
  • Depressieve gevoelens
  • Emotionele uitbarstingen
  • Pijnklachten
  • Stress

Over Michel Cornelis | Delft

ik ben gefascineerd door echt contact met mensen. Ik ben bijvoorbeeld tijdens mijn studie taxi gaan rijden met hulpbehoevende mensen. Hen de mogelijkheid bieden om de deur uit te kunnnen is prachtig. Daarnaast deed ik 10 jaar vrijwilligerswerk in de activiteitenbegeleiding voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking. De lach op hun gezichten is onbetaalbaar. Inmiddels richt ik al mijn energie op mijn hypnotherapiepraktijk. Ik heb  mensen zien groeien.  Van faalangst naar kunnen spreken voor een grote groep, van 8 jaar aanmodderen met de gevolgen van een trauma naar vrolijk lachend over straat kunnen lopen, van 10 jaar ruzie met ouders naar goed contact. Het begeleiden van mensen die bereid zijn aan zichzelf te werken om krachtig in het leven te kunnen staan geeft mij veel voldoening. 

Ik kom oorspronkelijk uit het zakenleven. Heb vele jaren in het management van ICT bedrijven gewerkt. Ik weet wat spanning is. Wat angst met je doet.  Naast mijn uitgebreide opleiidng tot therapeut ben ik ook ervaringsdeskundige. Ik heb zelf het trajact afgelegd van een leven vol spanning naar een ontspannen en gelukkig leven.


Foto 1 Michel Cornelis Klik om te vergroten

Michel Cornelis hypnotherapie
Michel Cornelis


Professionals in de categorie Hypnotherapie

Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinderopvang Massage Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Delft
Bewust Delft

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!