Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

inspiratiecafé (verplaatst) - THEMA: inloopspreekuren, thema-avonden en vraag-antwoordsessies
DI 15 oktober | 20.00-22.00 uur | Delft

Deelname is kosteloos |


Inloopspreekuren, thema-avonden, beurzen?

Er is al een brainstorm geweest met een aantal leden en we zijn verder aan het invoelen en verkennen wat we zulen doen om als Bewust Delft (of een deel ervan) meer neer te zetten naast de Bewuste Wandelingen. 

Tijdens dit inspiratiecafé hopen we weer een paar stapjes te kunnen zetten. Doel van deze bijeenkomst is dat we nog meer ideeën opdoen, maar ook dat we ze praktisch kunnen maken. Misschien volgen hieruit enkele 'pilot'-activiteiten voor de komende maanden. 

 

Dit kwam uit de voorgaande brainstorm:

We zouden laagdrempelige inloopspreekuren of luisteruren willen aanbieden, waarbij mensen met een vraag binnen kunnen lopen. Hierbij zijn er vragen over het bekendmaken en mensen bereiken die hier wat aan zouden kunnen hebben en hoe we het precies kunnen vormgeven, zodanig dat mensen zich welkom voelen en zich open kunnen en willen stellen. We zijn hier nog niet helemaal uit en willen graag verder praten tijdens het inspiratiecafé. 

Verder zouden we thema-avonden organiseren. In november komt er een filmavond met informatiemarkt rond hooggevoeligheid. Er zijn natuurlijk nog veel meer thema's en vormen waarin we iets kunnen aanbieden, bijvoorbeeld films, korte presentaties en oefeningen, hand-outs, etc. Ook hierover willen we graag tijdens het inspiratiecafé verder praten.

Kees Massar zal ook zijn ervaringen vertellen met dergelijke events vanuit het therapeutennetwerk. Daarbij gaat het niet alleen over de vorm van een activteit, maar ook over het bekendmaken ervan. 

 

Natuurlijk maken we ook tijd om gewoon te ont-moeten en bij te praten. En voor eventuele andere zaken die opkomen. 

Informatie + Aanmelden » Bewust Delft | Kees, Esther en Philo

bewustdelft.nl

OPEN - 1e etage
Vesteplein 100
2611 WG Delft

Kees, Esther en Philo
0643142150(Philo)/06-1445 9373 (Esther)
netwerk AT bewustdelft DOT nl

Meer agenda van Bewust Delft

augustus 2020

vrijdagmiddagborrel

VR 28 aug 16.30 uurnetwerkbijeenkomst
vrijdagmiddagborrel

Iedere laatste vrijdag van de maand: Vrijmibo. Nu bij de Plataan aan het Doelenplein in Delft.  Van 16.30 - 18.30 uur kun je gezellig informeel samenzijn en netwerken met de leukste mensen van Delft en omstreken. Drankjes zijn voor eigen rekening.
Bewust DelftDelft

september 2020

Leesclub Bewust Delft

MA 07 sep 11.00 uurevenement
Leesclub Bewust Delft

In de leesclub bespreken we eens in de 6 weken een boek. Deze keer het boek 'De bekeerlinge' geschreven door Stefan Hertmans. Er zijn nog een paar plaatsen. Aanmelden via de mail van Bewust Delft.
Bewust Delft
Philo DerksDelft
Werkcafé: samen aan je bedrijf werken

DI 08 sep 10.00 uurSociaal ondernemennetwerkbijeenkomst
Werkcafé: samen aan je bedrijf werken

Iedere 2e dinsdag van de maand organiseert Bewust Delft een werkcafé. We werken in het café van Hotel de Plataan van 10-13 uur. Je neemt je eigen laptop of iPad mee en drankjes zijn voor eigen rekening.
Bewust DelftDelft
vrijdagmiddagborrel

VR 25 sep 16.30 uurnetwerkbijeenkomst
vrijdagmiddagborrel

Iedere laatste vrijdag van de maand: Vrijmibo bij Hanno aan het Doelenplein in Delft.  Van 16.30 tot 18.30 uur kun je gezellig informeel samenzijn en netwerken met de leukste mensen van Delft en omstreken. Drankjes zijn voor eigen rekening.
Bewust DelftDelft
Documentaire In Utero

ZO 27 sep 11.00 uurfilm
Documentaire In Utero

'In Utero' gaat over de invloed van ervaringen in de baarmoeder op de gezondheid van mens en maatschappij. De film werd genomineerd voor beste documentaire  op het internationale filmfestival van Seattle.
Bewust Delft
Esther, Marga, Tami en PhiloDelft
Foto 4 Kees, Esther en Philo Klik om te vergroten

Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinderopvang Massage Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voetreflexologie & Voetzorg Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Delft
Bewust Delft

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!