Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

inspiratiecafé (verplaatst) - THEMA: inloopspreekuren, thema-avonden en vraag-antwoordsessies
DI 15 oktober | 20.00-22.00 uur | Delft

Deelname is kosteloos |


Inloopspreekuren, thema-avonden, beurzen?

Er is al een brainstorm geweest met een aantal leden en we zijn verder aan het invoelen en verkennen wat we zulen doen om als Bewust Delft (of een deel ervan) meer neer te zetten naast de Bewuste Wandelingen. 

Tijdens dit inspiratiecafé hopen we weer een paar stapjes te kunnen zetten. Doel van deze bijeenkomst is dat we nog meer ideeën opdoen, maar ook dat we ze praktisch kunnen maken. Misschien volgen hieruit enkele 'pilot'-activiteiten voor de komende maanden. 

 

Dit kwam uit de voorgaande brainstorm:

We zouden laagdrempelige inloopspreekuren of luisteruren willen aanbieden, waarbij mensen met een vraag binnen kunnen lopen. Hierbij zijn er vragen over het bekendmaken en mensen bereiken die hier wat aan zouden kunnen hebben en hoe we het precies kunnen vormgeven, zodanig dat mensen zich welkom voelen en zich open kunnen en willen stellen. We zijn hier nog niet helemaal uit en willen graag verder praten tijdens het inspiratiecafé. 

Verder zouden we thema-avonden organiseren. In november komt er een filmavond met informatiemarkt rond hooggevoeligheid. Er zijn natuurlijk nog veel meer thema's en vormen waarin we iets kunnen aanbieden, bijvoorbeeld films, korte presentaties en oefeningen, hand-outs, etc. Ook hierover willen we graag tijdens het inspiratiecafé verder praten.

Kees Massar zal ook zijn ervaringen vertellen met dergelijke events vanuit het therapeutennetwerk. Daarbij gaat het niet alleen over de vorm van een activteit, maar ook over het bekendmaken ervan. 

 

Natuurlijk maken we ook tijd om gewoon te ont-moeten en bij te praten. En voor eventuele andere zaken die opkomen. 

Informatie + Aanmelden » Bewust Delft | Kees, Esther en Philo

bewustdelft.nl

OPEN - 1e etage
Vesteplein 100
2611 WG Delft

Kees, Esther en Philo
0643142150(Philo)/06-1445 9373 (Esther)
netwerk AT bewustdelft DOT nl

Meer agenda van Bewust Delft

Foto 4 Kees, Esther en Philo Klik om te vergroten

Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinderopvang Massage Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Rouw- en verliesbegeleiding Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Delft