Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

NIEUWE praktijkruimte thalassa
VR 14 juni | 08.00-13.00 uur | Delft

0,00


Op deze ochtend kun je langskomen voor een gratis intake. Ik kan je daarnaast alle informatie geven over de behandelingen die ik geef. Het is uiteraard altijd vrijblijvend. 

Spatadertherapie: massagetherapie om de conditie van je benen te verbeteren en klachten te verminderen. Veel mensen hebben klachten als pijn, onrust, kramp, oedeem, moeheid en spataderen. Spataderen zijn niet altijd direct zichtbaar, maar veroorzaken wel bovengenoemde klachten!

Kinesiologie: door het gebruik van spiertesten kan ik met jouw lichaam in gesprek. We kunnen samen kijken naar diepere oorzaken onder jouw fysieke of mentale klachten/vragen en die ook corrigeren. Ik werk daarbij ook met de informatie die de meridianen ons kunnen geven. Hierdoor ontvang je een dieper inzicht en wordt het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam geactiveerd. Kinesiologie gaat over jouw gezondheid, jouw leefomgeving, voeding (supplementen) werk en relaties. We kunnen 

Massagetherapie: meditatieve ontspanningsmassages zorgen ervoor dat je in een diepere ontspanningslaag komt. Ik gebruik hierbij de bodyscan uit de Mindfullness. Voor mensen met problemen in het nek-schouder-bovenrug gebied (CANS klachten)  gebruik ik specifieke diepte technieken. 

Laten we samen bekijken wat ik voor jou kan betekenen zodat jij jezelf weer energiek en vitaal gaat voelen!

Informatie + Aanmelden » Thalassa Massage- Spatadertherapie en Kinesiologie | Arianne de Koomen

www.thalassaspatadertherapie. nl


Waterloop 2
2614 XC Delft

Arianne de Koomen
0640273173/0640273173
thalassa AT kpnmail DOT nl