Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Kruidenweek Ardennen
ZO 19 mei | 14.00-12.00 uur | Amonimes Ardennen

19 mei 2019 t/m 24 mei 2019 |
850,00 | zie www.kruidenweek.nl


Kruiden kun je zien als groente. Gemiddeld eten we nog maar 20 verschillende groenten. 

Als je bedenkt dat elke groente zijn eigen vitaminen,mineralen en anti-oxidanten heeft, kunnen we door meer kruiden als groente te gaan eten veel meer verschillende stoffen binnen krijgen die jegezondheid bevorderen.

In deze midweek leer je hoe je intuïtief om kunt gaan met kruiden. Door goed naar de kruiden te kijken, ze te voelen en te proeven leer je deeigenschappen van het kruid kennen.Tijdens deze week maken we een huisapotheek met kruiden uit de omgeving.

Tijdens de wandelingen worden de kruiden gezocht. Je krijgt achtergrond informatie over de werking van de kruiden, welke delen je het beste kunt gebruiken en wanneer je het best kunt oogsten. Door intensief met de kruiden om te gaan, leer je niet alleen over de kruiden waar je mee bezig bent, maar leer je ook hoe je nieuwe kruiden kunt leren herkennen.

Iedere dag wordt een maaltijd bereid waarbij we de kruiden uit de natuur gebruiken. Elk kruid heeft unieke eigenschappen en zijn eigen inhoudsstoffen. Door meer lef te krijgen de kruiden uit je omgeving te gaan eten, bevorderje je eigen gezondheid

Informatie + Aanmelden » Lisette Timmermans, natuurgeneeskundig therapeut | Lisette Timmermans

www.kruidenweek.nl

Asharum Amonimes
Rue de Dochamps
76997 AM Amonimes Ardennen

Lisette Timmermans
015-2144221
info AT lisette-timmermans DOT nl