Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Interactieve lezing over Individuele Opvoedopstellingen
DO 09 mei | 10.00-11.00 uur | Delft

10,00


Over de INTERACTIEVE LEZING

In deze lezing vertel ik je alles over Opvoedopstellingen: wat een Opvoedopstelling is, hoe ik ermee werk en vooral hoe een Opvoedopstelling jou en je gezin kan helpen om balans, liefde en ontspanning te ervaren. 

Over OPVOEDOPSTELLINGEN

'Ik ben vaak erg verdrietig. Mijn kind ook', 'Mijn kind is de baas in huis', 'Ik doe hetzelfde als mijn moeder', 'Er is iets, maar ik weet niet wat', 'Ik heb al veel tips geprobeerd, maar die helpen niet'.

Herken je zo'n situatie bij jullie? Dan speelt er misschien iets op een diepere laag in het familiesysteem. Een kind is loyaal. Je kind (of jij vroeger als kind) probeert (onbewust) een behoefte van iemand uit het systeem op te lossen. Maar dat is NIET de taak van een kind, en bovendien een veel te zware verantwoordelijkheid. Geen wonder dat een kind daar last van krijgt: problematisch gedrag, heftige emoties, weinig zelfvertrouwen, lichamelijke klachten, bedplassen etc. 

Door een Opvoedopstelling krijg je helderheid over de oorzaak van het probleem. En vervolgens over wat jij kan doen om het patroon te doorbreken. Als er bij jou iets verandert, verandert je kind óók mee.

Een Opvoedopstelling doe je individueel en alléén, dus zonder kind. We gebruiken vloertegels om de situatie in beeld te brengen.  

PRAKTISCH OVER DE LEZING

De INTERACTIEVE LEZING vindt plaats in mijn praktijkruimte aan de Insulindeweg 262 in Delft. Er is plaats voor maximaal 6 personen.

Informatie + Aanmelden » Praktijk Trotse Moeders | Marga van Holsteijn

praktijktrotsemoeders.nl

Praktijk Trotse Moeders
Insulindeweg 262
2612 EN Delft

Marga van Holsteijn
0623074460
info AT praktijktrotsemoeders DOT nl