Duurzame Lentefair 2019
ZO 07 april | 11.00-16.30 uur | Delft

Op zondag 7 april 2019 verwelkomt Duurzaamheidscentrum De Papaver de lente met de leukste én duurzaamste Lentefair van Delft e.o.

Bewust Delft is er ook bij met een eigen 'standje'. Wij hopen je daar te ont-moeten. 

Vanaf 11.00 uur tot 16.30 uur presenteren bedrijven en groene organisaties hun duurzame initiatieven, zoals zonnepanelen en milieuvriendelijk onderhoud en/of hun biologische streek- en seizoenproducten. Toegang is gratis!

De Lentefair is ook een goede gelegenheid om kennis te maken met organisaties die regelmatig in en om De Papaver actief zijn. Van de kindertuinen en de natuurfotoclub tot de microscopievereniging en milieudefensie.

Voor de hongerige mens zijn er kraampjes met diverse bio-drankjes en hapjes. En er zijn diverse, activiteiten voor jong en oud, zoals boomklimmen, zwerfafvalspellen, zaadbommen maken, kriebelbeestjesonderzoeken en nog veel meer. 

De fair valt samen met de officiële seizoenopening van de waterspeeltuin van onze buren, Stadsboerderij BuytenDelft.

Dit jaar sluit ook Restaurant De Schaapskooi aan, op haar terrein zijn demonstraties oudHollandse ambachten, zoals klompen maken.

Vorig jaar trok de duurzame fair bij De Papaver meer dan 2000 bezoekers.

Dit jaar is het aanbod nog groter. Vanaf het terrein van de Stadsboerderij tot aan de Natuurschuur (achter De Papaver) bruist het van de ‘lentekriebels’.

Ben je benieuwd wie er allemaal op de Lentefair te vinden zijn? Kijk dan hier voor het overzicht!

Wil je eventueel meedoen als 'standhouder' of een activiteit aanbieden, dan kun je contact opnemen met Thea Rengers. 

Informatie + Aanmelden » De Papaver | Thea Rengers

www.papaverdelft.nl

De Papaver
Korftlaan 6
2616 LJ Delft

Thea Rengers
06-28533801
thea AT papaverdelft DOT nl

Meer agenda van 1

Foto 3 Thea Rengers Klik om te vergroten

Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinderopvang Massage Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Rouw- en verliesbegeleiding Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Delft

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Delft