Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Workshop: Ontspanning op je lijf geschreven
VR 29 maart | 13.30-16.30 uur | Delft

Kom 10 minuutjes eerder, zodat we je kunnen verwelkomen met een kopje thee.
85,00 | Early Bird prijs: 65 euro


Ben je moe, gestrest en vind je het lastig om te stoppen met rennen om alles gedaan te krijgen?
Dit is het moment om tijd voor jezelf te nemen. In deze workshop ontdek je hoe jij meer rust en ontspanning kunt creëren in je dagelijkse leven. Door middel van visualisatie-, schrijf- en ontspanningsoefeningen leer je los te laten om een betere balans te vinden tussen spanning & ontspanning.Wat kan je verwachten?
Deze hele middag is een cadeautje voor jezelf. Je schrijft en beweegt jouw eigen weg naar ontspanning.Toegepast Psychologe Marcella helpt jou d.m.v. visualisatie en schrijfoefeningen op mentaal en emotioneel niveau ruimte te maken voor ontspanning. Daarnaast leer je door heerlijk, ontspannende aerial yoga oefeningen van Tami hoe je spanning kunt loslaten door meer contact met je lichaam te maken.Je gaat naar huis met praktische tips, een tas vol ontspannende goodies en niet te vergeten: een ontspannen hoofd, hart en lijf. De workshop is incl. versnapering, drinken en een ontspannende voorjaars-goodiebag. Je kan jezelf inschrijven voor de workshop via het momoyoga systeem van de Womanhood Studio en er is plek voor maximaal 9 deelnemers.Meenemen:
1. Al je stress en zorgen (die mag je bij ons achterlaten)
2. Comfortabele kleding om in te bewegen en een t-shirt dat de oksels bedekt (omkleden ter plekke is mogelijk)
3. Weinig make-up i.v.m. het liggen in de aerial yoga doekenWe kijken er naar uit je te verwelkomen in de Womanhood Studio in hartje Delft!

Informatie + Aanmelden » Hart Vooruit & Womanhood Studio | Marcella

www.hartvooruit.nu
Bekijk Facebook event

Womanhood Studio
Schoolstraat 28
2611 HS Delft

Marcella
0628231097
marcella AT hartvooruit DOT nu