Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Thee & Warme Sokken - inspiratiegesprek à 45 minuten
MA 18 februari | 12.00-17.00 uur | Delft

Je kunt je nog inschrijven om 12:00, 14:00, 15:00 of 16:00 uur - kan je niet op 18 februari? Dan plannen we een andere datum.
25,00


Pieker je zo vaak dat je uitgeput bent? Vind je het lastig om goede keuzes te maken? Voel je je onzeker wanneer je jezelf met anderen vergelijkt? Heb je het gevoel dat hoe hard je ook werkt, je nooit genoeg doet? Maak nu de keuze om tijd voor jezelf te nemen en de eerste stap te zetten naar meer vertrouwen in jezelf. Op Thee en Warme Sokken-dag, kan je een Thee & Warme Sokkengesprek boeken.Wat is een Thee en Warme Sokkengesprek?
Een Thee en Warme sokken-gesprek is een persoonlijke sessie, waarin je op een laagdrempelige manier, met een professionele coach, meer helderheid creëert in wat je eigenlijk écht wilt. Of je nu een concrete verander-wens hebt of juist nog wil onderzoeken wat je precies wilt: samen onderzoeken we wat jouw eerste stap is naar meer rust, (zelf)vertrouwen en actie. Onder het genot van een kop thee en warme sokken aan je voeten krijg je meer helderheid in welke stappen jij wilt zetten om jouw doel te bereiken.Op maandag 18 februari ben je welkom voor een Thee en Warme sokken-sessie (t.w.v. 35 euro) voor een speciale prijs: 25 euro per gesprek. Na afloop ga je naar huis met een paar warme sokken, een A4 vol met alle inzichten die jou op weg gaan helpen, een thee-buik én een berg zelfvertrouwen.Kan je niet? Neem gerust contact op voor een sessie op een ander moment door een mailtje te sturen naar marcellahartvooruit.

Informatie + Aanmelden » Hart Vooruit | Marcella Hartjes

www.hartvooruit.nu
Bekijk Facebook event

Womanhood Studio
Schoolstraat 28
2611 HS Delft

Marcella Hartjes
0628231097
marcella AT hartvooruit DOT nu