Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Inspiratiecafé - THEMA: Promotie als spel? Hoe maak je jezelf zichtbaar?
DI 02 april | 20.00-22.00 uur | Delft

Deelname is kosteloos | consumpties zijn voor eigen rekening


Het inspiratiecafé is voor leden van het Bewust Delft netwerk. Heb je interesse om je aan te sluiten, dan ben je welkom om te komen snuffelen. 

 

Deze keer is Séphine Laros (Albedo Communicatie) te gast. Zij is een specialist op het gebied van promotie én ze is een bewuste onderneemster in Delft. We gaan onder haar bezielende leiding aan de slag met het 'Passie voor Promotie spel', dat ons helpt om bewust(er) te worden van onze ideeën, aannames, mogelijkheden, kansen, angsten, etc. rond het thema 'Jezelf zichtbaar maken'.

Hoe werkt het Passie voor Promotiespel?

Je speelt in een of meerdere rondes in kleine groepjes. Séphine begeleidt de groepjes, laat de deelnemers elkaar inspireren en geeft per ronde haar eigen tips mee. Ingrediënten zijn:

  • Levendige discussies; 
  • Inspirerend, lichtvoetig en verbindend;
  • Elkaar (beter) leren kennen;
  • Leerzaam.

 

Bewuste professionals willen zichzelf soms niet 'ondernemer' noemen. Laat staan dat ze 'verkopen' of 'acquisitie plegen'. Dat klinkt voor hen misschien wat te hard of te zakelijk. Maar eerlijk is eerlijk, als we blijven zitten waar we zitten dan weten maar heel weinig mensen dat we er zijn en dan geven we mensen niet de kans om te groeien met onze professionele hulp. 

Daarom gaan we tijdens dit inspiratiecafé onderzoeken welke manieren we wél aantrekkelijk vinden om onze zichtbaarheid te vergroten. Om meer mensen uit te nodigen voor onze workshops, trainingen, massages, eerlijke producten, kennis, etc. 

 

We nodigen iedereen uit (leden en nieuwsgierigen die zich misschien aan willen sluiten) om naar dit inspiratiecafé te komen.

  • Als je jezelf 'gewoon' ondernemer noemt en helemaal niet terugschrikt van termen als acquisitie, dan kun je delen hoe jij het doet en mensen inspireren.
  • Als je je juist heel erg herkent in het bovenstaande stukje tekst, dan kun je eens komen verkennen wat wél bij jou past. Want er zullen veel verschillende ideeën worden gedeeld, diverse wegen en methoden om te zorgen dat jouw bewuste werk in het licht wordt gezet. 

Laten we van elkaar leren. Verschillen vieren en overeenkomsten (h)erkennen. 

En misschien komen we op nieuwe vormen van samenwerking!

Informatie + Aanmelden » Bewust Delft | Esther en Philo

www.bewustdelft.nl
Bekijk Facebook event

OPEN
Vesteplein 100
2611 WG Delft

Esther en Philo
06-4314 2150 (Philo)/06-1445 9373 (Esther)
netwerk AT bewustdelft DOT nl

Ik schrijf me in voor Inspiratiecafé - THEMA: Promotie als spel? Hoe maak je jezelf zichtbaar? - DI 02 april 2019 | Delft

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Meer agenda van Bewust Delft

Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinderopvang Massage Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Rouw- en verliesbegeleiding Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Delft