Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

25mrt 2021
Van Stress naar Ontspanning! Probeer eens een ontspannende voetreflexzonemassage.

Reflexzonetherapie Fleur-de-Lys
Den Hoorn

Een beetje meer ontspanning draagt bij aan de kwaliteit van leven en voor een betere balans van lichaam en geest. De praktijkruimte is goed geventileerd. Een Dyson-luchtreinigingsventilator is aanwezig.

Een beetje meer ontspanning kan je echt heel veel geven. Waarom? Omdat een beetje meer ontspanning je terugbrengt naar jezelf, je kern, naar wat er werkelijk toe doe of jou werkelijk bezighoudt. Belangrijk is de spanning in het lichaam los te laten en bewust te worden van hoe je ademt. Zit je ademhaling hoog of laag?

Ik help mensen een stukje op weg van stress naar ontspanning, d.m.v. een ontspannende voetreflexzonemassage, een eenvoudige ademhalingsoefening met eventueel wat kleine tips.

De voeten zijn een spiegelbeeld van je lichaam! De zones op de voeten corresponderen met alle klieren, organen en andere delen van het lichaam. Door de voeten te masseren verbeter je o.a. de doorbloeding van het corresponderende lichaamsdeel. Daarnaast werkt het heel ontspannend. 

Ik werk volgens de richtlijnen van het RIVM. Met een voetreflexzonemassage kan ik goed afstand bewaren en ik draag een mondmasker of een gelaatscherm.

Dit is een kennismakingsbehandeling bestaande uit een ontspannende voetreflexzonemassage gedurende 30 minuten voor de kennismakingsprijs van 19,50.

Ik help graag mensen met hun bewustwordingsproces. D.m.v. ontspanningstechnieken, o.a. de voetreflexologie, help ik je graag een stukje op weg om meer balans in je leven te krijgen.

Graag vooraf reserveren, zodat ik een tijdstip kan inplannen. Mijn contactgegevens staan hieronder.

Informatie

25 mrt 2021 | Dond. 25 maart 18:00-20:30 uur. Op andere dagen in overleg. Vooraf reserveren is verplicht!
09.30 - 14.00
19,50 Dit is een kennismakingsprijs.

Waar?

Praktijk Reflexzonetherapie Fleur-de-Lys
Bogerd 1
2635 JX Den Hoorn

Van Stress naar Ontspanning! Probeer eens een ontspannende voetreflexzonemassage.